HTC danas predstavlja HTC One M9+, svoj novi model pametnih telefona najnovije generacije iz globalno priznate HTC One familije uređaja.

 

„Spojem svetski priznatih ekspertiza u sferama dizajna i tehnološki naprednog inženjeringa, novi HTC One M9+ je savršeno oličenje HTC-ove filozofije koja spaja ljude i njihove strasti, i pruža im podršku u ličnoj potrazi za savršenstvom”, izjavila je tim povodom Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za Jadranski region i dodala: „Uz moćno vizuelno i audio iskustvo, kao i prelep luksuzni dizajn, novi HTC model One M9+ pruža vrhunski HTC One doživljaj.”

gold-htc-m9+

HTC One M9+ koristi prednosti kultnog HTC-ovog potpuno metalnog dizajna, u spoju sa značajnim unapređenjima među kojima su i 2K ekran dijagonale 5,2 inča sa novom bezbednosnom opcijom čitača otiska prstiju, kao i HTC BoomSound ozvučenjem sa Dolby Audio™ surround zvukom za uzbudljiva multimedijalna iskustva. Nova i unapređena HTC Duo Camera obećava fotografije profesionalnog kvaliteta sa najfinijim detaljima. Konačno, izdašan kapacitet skladištenja do 128 GB na microSD memorijskoj kartici (odnosno 2 TB, kada budu dostupne) omogućiće da bezbedno uskladištite i uvek sa sobom nosite one najvrednije trenutke iz života.

 

Potpuna harmonija dizajna

Primer neprestane težnje kompanije HTC savršenstvu je način na koji HTC One M9+ objedinjuje vrhunske performanse, izdržljivost, umeće izrade i intuitivne interfejse. Stapanjem najboljih osobina nagrađivanih HTC One M7 i HTC One M8 modela, M9+ sada odlikuje očaravajući kultni dizajn sa upadljvim metalnim ivicama koje se savršeno uklapaju sa skladnim oblinama telefona, dajući mu dragocen i skupocen izgled. Jednodelno kućište kompletno je izrađeno od metala sa vrhunskom preciznošću i umećem, do očaravajuće i luksuzne završne obrade. Završna obrada u dve nijanse, u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, ima uglačane zlatne bočne ivice koje se kaskadno stapaju sa poprečno brušenim srebrnim panelom poleđine telefona, stvarajući savršeno kućište za svetao i živopisan ekran sa prednje strane.

 

HTC Sense 7: nadogradnja vaše individualnosti

HTC One M9+ pruža potpunu kontrolu nad time kako pametni telefon obogaćuje život u pokretu. HTC Sense™ 7 interfejs donosi korisničko iskustvo koje se prilagođava potrebama, inteligentno analizirajući vaše omiljene fotografije na osnovu čega prilagođava i izgled vaših aplikacija, šeme boja i pozadina. Inovacije na početnom ekranu pomoći će da vam pametni telefon postane nerazdvojni saputnik, tako što osnovni ekran uvek prikazuje one najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije.

 

Neverovatno snimanje: pomoćnik u stvaranju najboljih uspomena

Kamere uređaja HTC One M9+ projektovane su da svaki trenutak snime u izuzetnom kvalitetu slike. Uz senzor koji meri udaljenost moguće je snimanje detalja scene i izbor tačaka fokusa, kao i profesionalnih portreta zahvaljujući UFocus™-u. Funkcija „Copy & Paste“ omogućuje da se osoba sa jedne slike kopira i nalepi na drugu, dok Dimension Plus™ daje jedinstvenu perspektivu fotografijama tako što omogućuje da se jednostavnim naginjanjem ekrana fotografije pregledaju iz različitih uglova, pružajući time neverovatan 3D doživljaj kojim ćete oduševiti prijatelje i rodbinu.

 

Najbolji momenti često iskrsavaju iznenada, pa spontanost na snimcima često nije dobro osvetljena. HTC One M9+ rešava taj problem u uslovima slabijeg osvetljenja snažnom i unapređenom UltraPixel™ prednjom kamerom. Ova selfi-kamera sa dinamičkom autoekspozicijom daje oštrije, prirodnije i bolje uravnotežene autoportrete u uslovima bilo kakvog osvetljenja.

 

HTC One M9+ ima Duo kameru od 20 megapiksela koja naglašava i prikazuje svaki detalj fotografije u svoj oštrini i složenosti, kao i živopisne snimke u rezoluciji do 4K. Za dodatnu zaštitu od ogrebotina objektiv kamere ima zaštitu od safirnog stakla koji ga štiti od oštećenja i obezbeđuje visok kvalitet snimaka.

 

HTC Sense™ 7 uz softver HTC EYE™ Experience olakšava stvaranje kreativnih fotografija. Brojni novi efekti za uređivanje i obradu slika, uključujući Shapes, Prismatic, Elements – omogućuju dodavanje ličnih umetničkih nota svakom snimku. Aplikacija Zoe™ zatim automatski stvara neverovatne video snimke uz dodavanje muzičke podloge po izboru, kao i pružanje mogućnosti prijateljima da ih dorade i obogate sopstvenim snimcima, stvarajući tako zajednički deljeni doživljaj.

 

Zvuk koji razgaljuje: čujte razliku

HTC One M9+ garantuje filmski realističan zvuk zahvaljujući HTC BoomSound™ tehnologiji. Prepoznatljivi kultni par prednjih zvučnika HTC One familije uređaja sada dolazi u spoju sa 5.1-kanalnom emulacijom Dolby® Surround zvuka, čime intenzivno uvlači u akciju, pružajući izvanredan, multidimenzionalan bioskopski doživljaj zvuka. Objedinjavanje HTC BoomSound i Dolby Audio™ ozvučenja stvara izuzetan ugođaj muzike i gledanja filmova i bez slušalica ili eksternih zvučnika. Čak i najzahtevniji ljubitelji muzike biće iznenađeni podrškom koju ovaj uređaj pruža za 24-bitni zvuk visoke definicije koji prevazilazi čak i CD kvalitet.

 

Povezivanje svetova

Pametni telefoni ubrzano postaju centar kućne zabave, pa HTC Connect™ olakšava uživanje u multimediji sa vašeg telefona i više od toga. Brzo prevlačenje sa tri prsta po ekranu povezuje telefon sa kompatibilnim televizorom ili eksternim zvučnicima  vodećih svetskih proizvođača među kojima je i Harman Kardon. Lista naslova za reprodukovanje u aplikaciji omogućuje striming sadržaja sa pametnog telefona na brojne uređaje za zabavu.

 

Obezbedite svoj svet

HTC One M9+ ima novi senzor za prepoznavanje otiska prstiju. Smešten na prednjoj strani telefona, za lak pristup, samo jedan dodir otključava telefon. Uz senzore za više pravaca, sve što je potrebno za otključavanje telefona je da smestite prst na senzor u bilo kom pravcu.

 

Dostupnost

HTC One M9+ će u Srbiji biti dostupan u srebrnoj nijansi sa zlatnom ivicom.