Ekspres naslovna

Od nedavno imamo priliku da pratimo vesti izdavačke kompanije Publishing doo na informativnom portalu www.ekspres.net, ali kako je najavljeno već od 28. aprila imaćemo u rukama i štampano nedeljno izdanje istog naziva.

U Impressumu sajta navedeno je: Branko Miljuš – direktor, Antonije Kovačević – glavni i odgovorni urednik, Milan Bečejić – zamenik glavnog i odgovornog urednika, Miloš Garić – pomoćnik glavnog i odgovornog urednika, Melita Andrejević – marketing, Aleksandra Rakonjac – marketing.

Prvi broj nedeljnika “Ekspres” biće besplatan, štampan u 50.000 primeraka, inače će izlaziti petkom sem prvog broja koji zbog praznika izlazi u četvrtak. Nakon besplatnog prvog broja, “Ekspres” će koštati 49 dinara, saopštio je UNS. Zamenik glavnog i odgovornog urednika Milan Bečejić rekao je za UNS da će se taj nedeljnik od drugih razlikovati po formatu i dizajnu, kao i po uređivačkoj politici.

U nedeljniku “Ekspres” radiće oko 10 novinara, a za novine će pisati i Svetislav Basara, Vidosav Stevanović, Denis Kuljiš, Aleksandar Crkvenjakov, Zoran Panović, Dejan Anastasijević, Mihailo Medenica…