LG 4K OLED

Novi Ultra HD OLED televizor kompanije LG Electronics (LG), model 77EC980V, koji svojim kvalitetom i dizajnom daje novu dimenziju elegancije i savršenstva, stigao je u Srbiju. Ovo remek-delo tehnologije, koje krasi minimalistički dizajn, kao i ekran dijagonale 77 inča, biće eksluzivno dostupno u Emmezeti u Beogradu.

n dva najveća OLED ekrana na svetu
n dva najveća OLED ekrana na svetu

Ekran zakrivljenih kontura koji odlikuje 4K ULTRA HD rezolucija čini ovaj televizor perfektno oblikovanim za širinu vidnog polja čoveka, emitujući savršenu sliku, bez obzira na ugao gledanja. Visoko razvijena OLED tehnologija omogućava više od milijardu mogućih kombinacija boja, zahvaljujući kojoj nijedan detalj ne može promaći ljudskom oku, bilo da gledate sportsku utakmicu, film ili fotografije. Svaki piksel je samosvetleći i nezavisno se aktivira, pružajući savršeno iskustvo neograničenog kontrasta, kao i savršenu crnu boju koja redefiniše osećaj realizma.

 

Prefinjeni kvalitet zvuka omogućen je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Harman Kardon, a model poseduje prednji sistem zvučnika, što će pružiti korisnicima iskustvo čistog, detaljnog audio sadržaja, bez izobličenosti i refleksije. Sistem zvučnika opremljen je dodatnim vuferima zarad veće snage, koji izdvaja OLED televizore od drugih modernih, ultra tankih televizora.

 

Ovaj futuristički uređaj koristi webOS operativni sistem, pa se putem wi-fi mreže lako povezuje sa bilo kojim smart uređajem u kući. A kako svojim korisnicima pružio najbolji sadržaj, vlasnici novog LG televizora moći će da uživaju u bogatom izboru Netflix filmova i serija, čak i u 3D rezoluciji, zahvaljujući partnerstvu dve kompanije.