LG CordZero

Kompanija LG Electronics (LG) prikazala je nove sposobnosti proizvoda za čišćenje bez kabla na sajmu CES 2020. Bežični štapni usisivač LG CordZeroThinQ A9 omogućava delotvorno usisavanje i brisanje uz pomoć jedinstvenog uređaja u obliku štapa, dok novi robotski bežični usisivači CordZeroThinQ objedinjuju stručno znanje kompanije LG na polju robotike i kućnih uređaja u uređaj kompaktne veličine koji može uspešno da obavlja i najteže poslove čišćenja.

Vlastita tehnologija Power Drive MopTM kompanije LG transformiše kako CordZeroThinQ A9 tako i bežične robotske mopove CordZeroThinQ u savršene instrumente za održavanje besprekorne čistoće podova. Zahvaljujući naprednom sistemu automatskog snabdevanja vodom, dva brzorotirajuća uloška za mop uvek imaju tačnu količinu vode za čišćenje bez ostavljanja barica. U cilju prilagođavanja različitim tipovima podova i snagama čišćenja, korisnici mogu da povećaju, smanje ili u potpunosti prekinu protok vode.

LG CordZeroThinQ A9 sa Power Drive Mopom

Zahvaljujući zamenljivim nastavcima, LG CordZeroThinQ A9 lako može da se transformiše iz usisivača u mop i obrnuto. Njegov Power Drive Nozzle nastavak uklanja prašinu iz tepiha i sa tvrdih podova moćnom snagom usisavanja zahvaljujući tehnologiji Smart Inverter Motor™ kompanije LG. Taj isti motor pruža odlične rezultate brisanja kada se koristi sa nastavkom Power Drive Mop. Upravljanje jednim dodirom, dva brzo zamenljiva paketa baterija i filteri koji mogu da se skidaju i peru podižu na viši nivo delotvornost ovog kućnog uređaja sa dve funkcije. Postolje za punjenje više vrsta baterija koje dolazi uz proizvod pruža praktično ponovno punjenje i skladištenje koje štedi prostor kako za usisivač tako i za dodatke. Vlasnici originalnog uređaja CordZeroThinQ A9 mogu jednostavno da kupe dodatni komplet Power Drive Mop, koji uključuje nastavak i uloške za mop.

Robotski mop LG CordZeroThinQ

Robotski mop LG CordZeroThinQ podiže na viši nivo automatsko čišćenje podova svojim power drive dualnim spin mopovima poboljšanim tehnologijom Dual Eye™. Ugrađenom Dual Eye kamerom sa prednje strane, robotski mopovi CordZeroThinQ mogu tačno da detektuju i prepoznaju okruženje kako bi izbegli sudaranje sa kućnim nameštajem i ljubimcima. Pristupom funkciji My Zone uz pomoć aplikacije LG ThinQ, korisnici mogu da odrede koje površine u kući treba čistiti.

Kućevlasnici koji takođe poseduju robotski usisivač CordZeroThinQ R9 mogu povezati ta dva uređaja uz pomoć Wi-Fi-ja u sveobuhvatnu mrežu za čišćenje kuće na kojoj će im komšije zavideti. Nakon što R9 završi sa usisavanjem, on obaveštava robotske mopove CordZeroThinQ koje prostorije doma treba prebrisati.

S obzirom na to da se sve više potrošača u današnje vreme odlučuje za tvrde podove, bilo je jasno da usisivači sami ne bi zadovoljili svačije potrebe”, izjavio je Dan Song, predsednik kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Na bazi naše tehnološke stručnosti i temeljnog razumevanja potreba potrošača, razvili smo CordZeroThinQ Power Drive Mop za obavljanje najzahtevnijih poslova čišćenja”, istakao je on.

CordZeroThinQ A9 i robotski mopovi CordZeroThinQ kompanije LG izloženi su tokom sajma CES 2020 od 7. do 10. januara na štandu #11100 u Centralnoj hali Kongresnog centra Las Vegas. Pratite sve aktivnosti i objave kompanije LG u vezi sa sajmom CES na društvenim medijima uz pomoć heštega #LGCES2020.