LG InstaView uređaji

Novi LG uređaji za kulinarstvo: QuadWash Pro mašina za pranje sudova, InstaView® rerna, električna Double Slide-in-Range rerna i Over-the-Range Mikrotalasna pećnica

Kompanija LG je nedavno predstavila nove uređaje koji će poboljšati iskustvo kulinarstva. Ovi uređaji su dizajnirani da pruže preciznost i kontrolu temperature, što omogućava kuvarima da pripreme jela na idealnoj temperaturi. Novi LG uređaji takođe pružaju mogućnost preciznog kontrolisanja vremena i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima, što omogućava kuvarima da prate proces kuvanja i da prilagode svoje recepte.

Neki od novih uređaja koji su predstavljeni su LG Smart Oven, koji ima funkciju preciznog merenja temperature i vremena, kao i LG Smart Induction Cooktop, koji omogućava precizno kontrolisanje temperature i brzine kuvanja. LG Smart Refrigerator takođe je predstavljen kao deo nove linije, koji ima mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima i omogućava potrošačima da prate nivo hladnjenja i da planiraju svoje jelovnike.

Ovi novi uređaji će poboljšati iskustvo kulinarstva i pružiti kuvarima još više kontrole nad procesom kuvanja. Oni će takođe biti korisni za one koji žele da istražuju nove recepte i koji žele da unaprede svoje kulinarske veštine.

Kompanija LG je predstavila nove uređaje za bolje kulinarstvo, uključujući LG QuadWash Pro mašinu za pranje sudova koja omogućava četiri puta efikasnije pranje sudova uz pomoć četiri vrste metlica.

Takođe je predstavljen LG InstaView® kombinovani uređaj – rerna, koja pruža mogućnost pogleda unutrašnjosti rerne preko InstaView prozora, bez potrebe da se otvaraju vrata. Ovaj uređaj takođe ima mogućnost preciznog merenja temperature i vremena, što omogućava kuvarima da pripreme jela na idealnoj temperaturi.

LG InstaView električna Double Slide-in-Range rerna je takođe predstavljena kao deo nove linije, koja pruža mogućnost preciznog kontrolisanja temperature i brzine kuvanja, kao i mogućnost povezivanja.

električna Double Slide-in-Range rerna je takođe predstavljena kao deo nove linije, koja pruža mogućnost preciznog kontrolisanja temperature i brzine kuvanja, kao i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima. Ovaj uređaj takođe poseduje InstaView prozor koji omogućava kuvarima da prate proces kuvanja bez potrebe da se otvaraju vrata.

LG Over-the-Range Mikrotalasna pećnica je takođe predstavljena kao deo nove linije, koja ima mogućnost preciznog kontrolisanja temperature i vremena, kao i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima. Ovaj uređaj je dizajniran da se namontira iznad radne površine, što omogućava više prostora u kuhinji.