popravka vozila

Brendovi Loctite i Teroson, lideri u oblasti profesionalnih usluga popravki, servisiranja i održavanja vozila, kreirali su novu internet stranicu za popravku i održavanje vozila, namenjenu specijalizovanim kompanijama iz automobilskog sektora. Stranica nudi dragocene savete kada su u pitanju radovi koji obuhvataju lepljenje i popravke, a svi zainteresovani mogu je naći na sledećem linku: www.popravka-vozila.rs.

 

Stručnjaci na portalu mogu da se informišu o širokom spektru tema, kao i da ostvare tehničku prednost u odnosu na konkurenciju. „Industrija se izuzetno brzo razvija. Informacije moraju da se pošalju direktno, brzo i na način usmeren ka ciljnoj grupi,“ izjavio je Attila Toth, direktor prodaje za VRM u sektoru Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel Srbija, i dodao da novi portal predstavlja dodatnu uslugu specijalizovanim treninzima, te vredan izvor informacija za profesionalce u automobilskoj industriji.

 

Portal nudi korisne savete o popravkama metalnih i plastičnih delova, zameni stakala i vetrobrana, popravkama pukotina i ogrebotina od udara kamenčića, kao i podršku kada su u pitanju mehaničke popravke. „Na primer, putem specijalnih uputstava, pokazujemo kako popraviti delove uz pomoć kojih će vaš motor raditi besprekorno. Istovremeno, pružamo dragocene savete i male tajne kako možete da koristite proizvode Loctite i Teroson u svakodnevnom poslu,“ kaže Toth“. Najnovije vesti o inovacijama, događajima i obukama kada su proizvodi u pitanju zaokružuju ponudu novog portala. Specijalne promotivne kampanje su takođe dostupne na internet stranici.

 

Prozvodi koje su razvili Loctite i Teroson odlikuju decenije stručnosti u automobilskoj industriji, zahvaljujući čemu se danas ubrajaju među najpopularnije brendove zastupljene u mehaničarskim radnjama ili centrima za servisiranje vozila.