Xerox DocuMate 3125

prosleđivanje odgovarajućoj službi ili zaposlenom, čime se poboljšava tok posla i produktivnost.

 

Skener Xerox DocuMate 3125 je brži od svog prethodnika. Brzinom od 40 stranica u minutu i 70 slika u minutu obostrano, kao i automatskim ulagačem za 50 listova, zaposleni mogu brzo pretvoriti dopise, kartice i obrasce u digitalni oblik. Velike brzine skeniranja i mali „footprint“, tj. male dimenzije uređaja čine DocuMate 3125 idealnim rešenjem za mala i srednja preduzeća i kućne kancelarije.

 

Uređaj takođe omogućava korisniku slanje dokumenata na radnu površinu ili slanje u „oblak“ samo jednim klikom. Na primer, osiguravajuće društvo može jednostavno da skenira zahteve i da ih prosledi dalje na rešavanje. Ove specifikacije izbacuju zamorne manualne zadatke, čime se zaposlenima daje više vremena da se usredsrede na profitabilnije zadatke.

 

“Kako digitalizacija utiče na svaku industriju, pronalaženje rešenja za digitalizaciju dokumenata postaje sve važnije za poslovanje poduzeća,“ rekao je Walt Thinfen, predsednik i direktor kompanije Visioneer®, koja proizvodi i prodaje Xerox DocuMate skenere. “Pouzdan i jednostavan skener DocuMate3125 je opremljen tako da pomogne preduzećima u transformaciji, upravljanju i osiguranju poslovno važnih informacija.”

 

Napredni sertifikovani upravljački programi TWAIN™ i ISIS®  kompatibilni su sa PC i Mac korisnicima i zaposlenima omogućuju komunikaciju sa brojnim softverskim rešenjima za unapređenje upravljanja dokumentima kao što su sistemi ECM (enterprise content management) i DIM (document image management). Uređaj se jednostavno integriše sa postojećom tehnološkom infrastrukturom i ispravlja kvalitet slike kako bi se osigurala čitkost i oštrina svih digitalizovanih dokumenata.