Novi Sony DSC-HX90V fotoaparat postaće vaš verni partner na svakoj destinaciji, bilo da ste se ove sezone odlučili za razledanje znamenitosti svetskih metropola ili za uživanje u morskim radostima. Ovaj model je najlakši kompaktni fotoaparat na svetu u svojoj klasi i posebno je dizajniran da zadovolji nestrpljivog putnika u vama koji želi da zabeleži svaki trenutak sa nezaboravnog putovanja.

sony-aparat

Sviđaju vam se ornamenti na prozorima velelepne zgrade? Vidite delfina na horizontu? Sa novim HX90V fotoaparatom ne postoji daljina koja će vas sprečiti da napravite impresivnu fotografiju! Zahvaljujući visoko kvalitetnom optičkom zumu od 30x sa lakoćom ćete „približiti” udaljene objekte i uslikati neverovatne detalje.

 

Bilo da idete na plažu, u razgledanje ili u restoran, model HX90V je toliko malen da staje u svačiji džep, pa čak i u najmanju žensku torbicu. Uprkos minijaturnim dimenzijama, visok kvalitet fotografija je zagarantovan korišćenjem automatskih podešavanja, a takođe možete da oprobate svoje veštine i u manuelnom režimu. Ovaj model odlikuju neverovatno brz auto-fokus, stabilizacija po pet osa, kao i Optical SteadyShot stabilizacija, čime se eliminiše podrhtavanje fotoaparata pri zumiranju na velikoj razdaljini.

 

Igra dece na plaži i pravljenje kule u pesku su trenuci koji se jednostavno moraju zabeležiti kamerom! Fotoaparat HX90V pružiće vam najdraže suvenire sa letovanja u obliku snimaka u HD rezoluciji sa zvukom visokog kvaliteta.

 

Jarka sunčeva svetlost često može izazvati smetnje pri fotografisanju, ali ne i ukoliko vaš fotoaparat poseduje elektronsko tražilo. Bilo da ste u Sahari ili na obali Egejskog mora, tražilo omogućava jasan pregled kadrova bez obzira na jačinu svetlosti.

 

Pozdravite dan osmehom i zabeležite jutarnji selfi uz model HX90V! Zahvaljujući rotirajućem LCD ekranu jasno možete videti kako ćete izgledati na fotografijama. Ovaj fotoaparat omogućava da se odmah pohvalite prijateljima i postavite slike na društvene mreže uz pomoć brze Wi-Fi konekcije preko telefona ili tableta, a vašu tačnu lokaciju otkriće im ugrađena GPS tehnologija.

 

Vredne uspomene bi trebalo da budu sačuvane na sigurnom mestu, zato nemojte zaboraviti da sa sobom ponesete Sony memorijsku karticu brzih performansi. Sony SF-UX2 SD kartica će pružiti vrhunsku brzinu i podršku za HD fotografije i video snimke. Uz zaštitu od udaraca i otpornost na ekstremne promene temperature, možete biti sigurni da su vaše uspomene na sigurnom gde god da se nalazite.