Ovaj zvučnik možete besprekorno uklopiti u svoj dom zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi. Kako god da izgleda vaš enterijer, Glass Sound zvučnik je lep dodatak vašem domu.

Poboljšajte ambijent u svom domu pomoću režima „svetlost sveće“. Ta postavka stvara ambijent s opuštajućim osvetljenjem i pretvara vašu kuću u umirujuć prostor da možete da pobegnete od svega.

Kristalno jasan zvuk

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može da ispuni svaki ugao prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku da reprodukuje zvuk od 360 stepeni. Kućište od organskog stakla sâmo vibrira pošto ga pobuđivač ispod njega pokrene da širi zvuk vertikalno u smeru od 360 stepeni. Cevasti visokotonac od organskog stakla ima širu površinu (u poređenju s običnim zvučnicima) da bi stvarao kristalno jasan zvuk uz minimalan gubitak jačine. Pored toga, zvučnik je kompatibilan s Hi-Res Audio formatom, s ciljem da vam omogući da čujete muziku onako kako je to nameravao umetnik.

Lako slušanje

Glass Sound zvučnik je malih, kompaktnih dimenzija s baterijom koja traje 8 sati, tako da možete da ga koristite na svim mestima u kući. Bilo da imate prijatno porodično okupljanje ili trenutak mira za sebe, ovaj zvučnik će vam biti dovoljan.

Reprodukovanje muzike na Glass Sound zvučniku sasvim je jednostavno. Sa BLUETOOTH® vezom možete brzo upariti svoj pametni telefon sa zvučnikom da biste stvorili opuštajuće utočište. Zvučnik je kompatibilan i s formatom NFC One-Touch radi još bržeg i podesnijeg uparivanja. Zahvaljujući funkciji „Push & Play“, treba samo da pritisnete namenski taster na zvučniku da biste puštali pesme preko Spotify Connect-a[2] bez potrebe da pretražujete po telefonu da biste došli do svoje muzike. Možete koristiti i funkciju Wireless Multi-room da se preko Wi-Fi mreže povežete čak i sa još 10 kompatibilnih Sony audio-uređaja. Napravite Wireless Multi-room konfiguraciju i pretvorite svaku prostoriju u spokojan prostor.

LSPX-S2 Glass Sound zvučnik biće dostupan od maja 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 600 evra.