Bilo da se ponovo vraćate svojim starim gramofonskim pločama ili da povećavate kolekciju novim izdanjima, prenesite svoje ploče u sadašnjost pomoću novog gramofona kompanije Sony PS-LX310BT. Sony objedinjuje voljeni kvalitet zvuka ploča i pogodnost i fleksibilnost povezivanja sa žičnim i bežičnim uređajem, što je savršeno za uživanje u pločama u današnjem povezanom svetu.

Spajanje prošlosti sa sadašnjicom

LX310BT donosi topli zvuk ploča u svaki bežični zvučnik, soundbar sistem ili slušalice s dodatkom ugrađenog BLUETOOTH® uređaja, pružajući vam potpunu slobodu slušanja. Uparivanje vašeg uređaja sasvim je lako – samo upotrebite namenski BLUETOOTH® taster, i zahvaljujući funkciji potpuno automatske reprodukcije, kad pritisnete taster „play“, muzika odmah počinje da se emituje s poslednjeg uparenog uređaja. To omogućava jednostavno korisničko iskustvo tako da svako može uživati u pločama. Osim toga, za one koji više vole žičnu vezu, gramofon ima i audio-kabl.

LX310BT omogućava različite izabrane nivoe pojačanja. Time se obezbeđuje široka kompatibilnost gramofonskih ploča kad se koriste različiti sistemi reprodukcije i BLUETOOTH® veze za podešavanje jačine zvuka. Tu je i ugrađeno pretpojačalo zvuka, koje se može izabrati da se koristi uz pojačala koja omogućavaju samo vezu na nivou linijskog signala.

Kvalitetan zvuk

Tehnologija zvuka i kvalitet izrade su poboljšani da bi vaše ploče zvučale bolje nego ikada. LX310BT ima disk od livenog aluminijuma radi izvanrednog balansa zvuka i nov dizajn tonske ručke radi stabilnosti zvuka. U sklopu s debelim i čvrstim poklopcem radi sprečavanja rezonancije, nema boljeg načina za uživanje u gramofonskim pločama.

Doživite preporod gramofonskih ploča sa stilom

LX310BT ima moderan i prvoklasan izgled, zahvaljujući pažljivo dizajniranoj teksturi i kvalitetnoj izradi. Tu su i direktni tasteri na telu gramofona radi intuitivnog korišćenja, uključujući i direktan BLUETOOTH® taster, koji vam omogućavaju da lako pokrenete, zaustavite i uparite svoj uređaj.

Model PS-LX310BT biće dostupan od aprila 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 200 evra.