Kompanija Sony proširila je seriju kućnih bioskopa predstavljanjem tri nova projektora koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama, pružaju beskompromisno oštru i realističnu sliku u 4K i Full HD 3D rezoluciji. Uređaji su dostupni u beloj i crnoj boji, tako da se idealno uklapaju u enterijer svačije dnevne sobe. Kompanija Sony proširila je seriju kućnih bioskopa predstavljanjem tri nova projektora koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama, pružaju beskompromisno oštru i realističnu sliku u 4K i Full HD 3D rezoluciji. Uređaji su dostupni u beloj i crnoj boji, tako da se idealno uklapaju u enterijer svačije dnevne sobe.

Sony LS BDV-N9200W kućni bioskop
Model VPL-HW65ES omogućava vam da uživate u omiljenim bioskopskim hitovima u Full HD rezoluciji i prepustite se čarima sedme umetnosti u toplini svog doma. Jedinstvena SXRD tehnologija i druga generacija funkcije Reality Creation donose neverovatan nivo detalja i jasnoću prikaza. Model VPL-HW65ES poseduje i Sony dugotrajnu lampu sa vekom trajanja od čak 6.000 sati, ugrađeni RF 3D predajnik i funkciju za nadogradnju preko USB priključka kako bi uređaj bio blagovremeno unapređen najnovijim softverskim poboljšanjima. Upravljanje projektorom putem IP mreže omogućava prilagođavanje različitim sistemima kućne automatizacije, što u kombinaciji sa kompaktnom veličinom i izduvnim otvorom sa prednje strane nudi brojne opcije za instalaciju.
Modeli VPL-VW520ES i VPL-VW320ES koriste unapređene SXRD panele za prožimajući 4K prikaz, bez veštačke manipulacije pikselima. Zahvaljujući  Sony TRILUMINOS tehnologiji omogućena je bogata i precizna reprodukcija boja, dok Motionflow tehnologija slike doprinosi jasnoći i oštrini prikaza za dinamične filmske scene pune akcije. Nova dugotrajna lampa obezbeđuje odličan kontrast i čini jarke nijanse još živopisnijim.
Ljubiteljima HDR (High Dynamic Range) sadržaja će se posebno svideti model VPL-VW520ES, prvi projektor za kućne bioskope koji ima HDMI ulaz za ovaj sadržaj sa dinamičkim kontrastom od 300.000:1. HDR sadržaj je izuzetno realističan, sa upečatljivim kontrastom, dubljim nijansama crne i širokim dinamičkim opsegom, a kompanija Sony nastavlja da razvija podršku za emitovanje ovog sadržaja za veliki broj uređaja iz portfolija.
Korisnici takođe mogu da uživaju u servisima za emitovanje 4K sadržaja uz pomoć opcija za povezivanje u najnovijem HDMI (do 4K 60p YCbCr 4:2:0 / 8bit) i HDCP 2.2. standardu. Osim toga, na raspolaganju je i ugrađeni RF 3D predajnik sa snažnim signalom za bežičnu mrežu koji pruža široku pokrivenost i stabilnu 3D sinhronizaciju.
Kako bi prikaz savršeno odgovarao preferencijama korisnika, funkcijom profesionalne kalibracije omogućeno je prilagođavanje nijanse, zasićenosti i osvetljenosti svake boje, kao i prostora boja na željeni nivo, za crvenu, zelenu i plavu boju.