vivax tableti

Novi Vivax tableti su elegantni, tanki, lagani i snažni i osmišljeni da na najbolji način iskoriste  Windows 8.1.  Baterija im je dugotrajna tako da su idealan pametni uređaj koji se može  koristiti ceo dan, svejedno da li se koristi za posao, fakultet, školu ili zabavu.

vivax tablet
vivax tablet

Glavne karakteristike novog Vivax tableta, koji dolazi u dve veličine  10,1“ i 8,9, su:

  •  Windows 8.1 s Office 365 paketom (uključuje 1- godišnju pretplatu)
  • Office za 1 tablet i 1 PC/MAC
  • 1TB prostora za online skladištenje na servisu OneDrive
  • 60 besplatnih Skype minuta svaki mesec
  • Office aplikacije: Word, Excel, Power Point, One Note, Outlook, Publisher i Access
  • Intel procesor Z3735F quad core
  • 3G modul (one sim)
  • aluminijumsko  kućište, olovka (integrisana u tabletu), oba modela dolaze sa tastaturoom
  •  Baterija velikog kapaciteta

 „S razvojem tržišta potrošačke elektronike i razvoja brenda Vivax, logičan nastavak saradnje bio je u smeru novih uređaja koji sve više zamjenjuju desktop i laptop – tableti. Specifičnost novih Vivax tableta je da su dizajnirana kao 2u1 uređaji koji objedinjuju karakteristike tableta i prenosnih računara, te su deo porodice uređaja kojima Microsoft predviđa svetlu budućnost i povećanje tržišnog udela. Izuzetno lagani i s ekranom osetljivim na dodir rade kao tableti, ali s dodatkom tastature i olovke za pisanje po ekranu se pretvaraju u potpuno upotrebljivo, izuzetno lagani i tanki prenosni računar“  naglasio je  Neven Šokec,   iz Microsofta

„Zahvaljujući četvorojezgrenom i 64-bitnom Intel Atom Z3735F procesoru, najavljeni Vivax tableti omogući će visoke performanse te ugodan rad uz trajanje baterije i do 10  sati”, rekao je Tomislav Pasanec iz Intela.

Takođe Vivax tableti dolaze s jednogodišnjom licencom Microsoft Officea 365 personal koji donosi sve programe iz paketa Microsoft Office i omogućava korisnicima i da aktiviraju tu licencu i na svom desktop ili laptop računaru, kao i na svom pametnom telefonu – nezavisno od operativnog sistema na kojem rade – Windows, Android ili iOS. Takođe u promo periodu,  Vivax 8,9“  tablet dolazi sa kuponom za najnoviju igru iz poznatog Microsoftovog serijala Halo – Halo: Spartan Assault.

Tableti su dostupni u KimTec partnerskoj mreži, osigurana je servisna podrška, a garancija na Vivax uređaje traje dve godine.