Kada se gejming industrija bude okupila u Los Anđelesu na E3 konferenciji, Alienware i Dell Gaming će se pojaviti u velikom stilu predstavljajući uzbudljivi gejming hardver, nova partnerstva i nova gejming iskustva.

Među novim proizvodima koji upotpunjuju PC gejming ekosistem su nove bežične Alienware gejming slušalice savršenog zvuka i Alienware Elite gejming miš 2. generacije, sa kratkim intervalom odziva.

Dell i Alienware su posvećeni pružanju konkurentske prednosti Esports igračima uz pomoć vrhunskog hardvera. Detroit Renegades, esports tim u vlasništvu Jonasa Jerebkoa, igrača Utah Jazz, najnoviji je tim koji je odabrao Alienware kao svog ekskluzivnog tehnološkog partnera. Alienware, u partnerstvu sa organizacijama Tobii i Team Liquid, uz pomoć Alienware Akademije, esport platforme za unapređenje igračkih veština, pomaže igračima da svoje veštine podignu na sledeći nivo. Fanovi Alienware Arene sada mogu pristupe zajednici sa svog telefona pomoću nove aplikacije Alienware Arena sa pristupom play-to-win mogućnostima i nagradama za igru.

Pružajući povremenim i profesionalnim igračima ono što im je potrebno i ono što očekuju od gejming rešenja, Dell zadržava svoju lidersku poziciju širom sveta. „Naša odgovornost, kao pionira u PC gejmingu, je neprestano stvaranje inovacija kako bi svojoj zajednici pružili najbolja gejming rešenja“, rekao je Frenk Azor, podpredsednik i generalni direktor kompanije Alienware, Gaming and XPS za Dell.

“Ni ovaj E3 nije izuzetak. Ove godine poboljšavamo vrhunsko gejming iskustvo uz pomoć nove online trening platforme, novim perifernim uređajima i odličnim partnerstvima u esportu, pomažući svim igračima svoju igru podignu na viši nivo”, dodaje Azor.

Nove Alienware bežične gejming slušalice

Asortiman gejming proizvoda, Alienware proširuje lansiranjem prvih bežičnih slušalica ove kompanije u liniji gejming hardverskih dodataka. Alienware bežične gejming slušalice namenjene su igračima koji zahtevaju vrhunske zvučne detalje koji dominiraju u igri.

Poboljšajte svoje gejming performanse zahvaljujući jasnom, prirodnom i prostornom zvuku, akustičkim presetima i prilagodljivim profilima zvuka, poboljšanim uz pomoć  40mm Neodymium drajvera visoke rezolucije koji omogućava još dublji bas i proširenu akustičku sliku. Dizajnirane da pruže jasan i prirodan glas, u solo i multiplejer situacijama, ove slušalice omogućavaju igračima da mikrofon postave bliže ustima kako bi smanjili pozadinske zvuke a sadrže i mikser zvuka za igranje/chat i ugrađena glasovna obaveštenja o trajanju baterije i bežičnoj povezanosti.

Izdržljive a lagane, ove slušalice imaju široku, fleksibilnu i ekstremno udobnu traku za glavu, sa svim kontrolama u dometu jednog prsta. Rotirajući ušni jastučići izrađeni od sportske tkanine, omogućavaju igračima da ostanu „hladni“ i fokusirani, naročito prilikom gejming maratona. Alienware fanovi biće oduševljeni elementima dizajna, a naročito animiranim LED osvetljenjem sa dve zone i AlienFX™ prilagodljivim osvetljenjem, koje se prilagođava različitim igricama.

Sound Center funkcija u Alienware Command Centru

Nova generacija Alienware Command Centra sada uključuje i inteligentnu audio funkciju pod nazivom Sound Center, koja će korisnicima omogućiti da kreiraju i menjaju audio profile i presete. Povezujući se na uređaje za reprodukciju i/ili snimanje, ovaj alat omogućava gejmerima da izvrše fina podešavanja savršenog zvuka za njihovo okruženje.

Sastavljen od četiri osnovne komponente za podešavanje zvuka, funkcije Sound Centra prilagođene korisniku uključuju audio efekte, višekanalni ekvalajzer, podešavanje mikrofona i Audio Recon directional overlay, koji ukazuje na smer različitih zvukova u toku igranja (kao što su obližnje borbe i koraci). Sound Center je sada dostupan širom sveta i omogućen je na novim 2018 modelima Alienware Area 51, kao i Alienware laptopovima 15 i 17.

Novi Elite gejming miš

Alienware zna da čak i nešto malo kao miš može da ima ogroman uticaj na igru. Njegov novi Alienware dizajn sa premium materijalima, stavlja više kontrole u ​​ruke igrača. Njegov unapređeni ergonomski dizajn sa dva redizajnirana izmenjiva bočna krila (sa dva ili četiri tastera za FPS/MMORPG) i trostranim osloncem za dlan omogućava igračima mnogo dužu i udobniju igru.

Sa četiri podešavanja težine od 5 grama, gejmeri ​​imaju ultimativnu kontrolu nad preciznošću kursora i brzinom kretanja, poboljšanim uz pomoć pet konfigurabilnih nivoa za izmenu DPI-a na licu mesta na osnovu potrebne brzine ili preciznosti. Efikasnost je takođe poboljšana uz pomoć devet do 11 programabilnih tastera sa memorijom od 512k za prilagođavanje u toku igre. AlienFX™ osvetljenje omogućava još personalizovaniju igru, a podržava više od 130 igara sa jedinstvenim temama i dinamičnim izgledom kako bi se uskadilo sa igračkim stilom gejmera. U EMEA regionu biće dostupan u avgustu.