OnePlus 8T

Globalni brend pametnih telefona OnePlus danas je objavio da će 14. oktobra u 16:000 CET globalno predstaviti OnePlus 8T, svoj najnoviji premijum uređaj.

Kao vodeća vrhunska marka pametnih telefona, OnePlus je uvek usredsređen na pružanje brzog i jednostavnog  iskustva za svoje korisnike, nudeći nenadmašnu kombinaciju – moćan hardver i lagan i brz softver. Nakon lansiranja OnePlus 8 Serije, ranije ove godine, prvog telefona sa omogućenom 5G tehnologijom, predstojeći OnePlus 8T će sadržati čitav niz novih i poboljšanih tehnologija, uzdižući OnePlus iskustvo na potpuno nove visine.

“OnePlus uvek traga za mogućnostima za uvođenje najnovije tehnologije i pružanje najboljeg iskustva našim korisnicima”, rekao je Pete Lau, osnivač i izvršni direktor kompanije OnePlus. “Sa predstojećim OnePlus 8T telefonom, ponovo podižemo lestvicu za sebe u smislu ukupnog korisničkog iskustva, zahvaljujući novim funkcijama zbog kojih smo uzbuđeni što će po prvi put biti predstavljene na OnePlus uređaju. Uveren sam da će OnePlus 8T ponovo premašiti očekivanja i pružiti našim korisnicima jedinstveno iskustvo korišćenja smartfona”.

Lansiranje OnePlus 8T biće emitovano online 14. oktobra u 10:00 EST

https:/www.oneplus.com/launch