canon imageRUNNER

– Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, objavio je da je od organizacije za testiranje i istraživanje Buyers Laboratory (BLI) uz još sedam nagrada osvojio i prestižnu nagradu „Linija A3 višenamenskih štampača godine“.

Canon-ov kvalitet proizvodnje i razvoj inovativnih proizvoda, utemeljeni na uskoj saradnji sa korisnicima, zaslužni su za to što je ova kompanija od BLI-ja dobila sledeće Pick nagrade:

Izuzetno dostignuće u energetskoj efikasnosti:

  • imageRUNNER C1225iF
  • imageRUNNER C1335iF/C1335iFC
  • imageRUNNER ADVANCE C250i

Izuzetan višenamenski štampač u boji za mala i srednje velika preduzeća:

  • imageRUNNER ADVANCE C250i

Canon i-SENSYS MF623Cn side

Izuzetan štampač u boji za srednje velike radne grupe:

  • imageRUNNER ADVANCE C350P

 

Izuzetan A3 višenamenski štampač u boji koji štampa 21 – 30 stranica u minuti:

  • imageRUNNER ADVANCE C3325i

 

Izuzetan A3 višenamenski štampač u boji koji štampa 20 stranica u minuti:

  • imageRUNNER ADVANCE C3320 Series

Pick nagrade se dodeljuju svake dve godine uređajima koji pokažu najbolje performanse u nizu testova. Testovi pokrivaju bogatu lepezu najvažnijih osobina i činilaca ukupnih performansi za kupce.

“Veoma smo ponosni što je BLI prepoznao našu ponudu kancelarijskih štampača imageRUNNER ADVANCE kao ‘Liniju godine’ za 2016. i dodelio joj Pick nagrade u svim ključnim segmentima. Od 2010. godine Canon je dobio više od 100 velikih nagrada u branši za svoje kancelarijske tehnologije“, komentarisao je Francis Thornhill, direktor marketinga u Canon-u.  “Time je potvrđena Canon-ova vodeća uloga na tržištu s najjačom i tehnološki najraznovrsnijom ponudom za poslovni rad sa dokumentima. Canon spaja najbolju tehnologiju, zaposlene i procese da bi odgovorio na izazove s kojima se suočavaju kupci i njihov ukupan trošak rada sa dokumentima u svim kancelarijskim okruženjima.”