U susret konferenciji Digital Day, kompanija Samsung kao jedan od partnera konferencije o digitalnom marketingu, pokreće aplikaciju na društvenoj mreži Facebook koja će omogućiti svim zainteresovanima da osvoje karte za ovaj događaj.

Prvih deset posetilaca Facebook stranice Samsung Srbija koji najbrže tačno odgovore na sva pitanja iz kviza, koji počinje danas, u roku do 5 minuta, dobiće besplatne ulaznice za Digital Day 2015. Digital Day 2015 se održava 13. maja u Domu omladine u Beogradu.

samsung

Kviz će obuhvatiti pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih Samsung uređaja – SUHD TV,  Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Rang lista se pravi prema vremenu koje je igraču potrebno da odgovori tačno na sva pitanja.

 

Konferencija Digital Day je jedinstveni dogadjaj koji okuplja lokalnu IT zajednicu i bavi se digitalnim i interaktivnim oglašavanjem. Najveći stručnjaci iz ove oblasti će domaćoj publici preneti svoja iskustva i znanja iz prakse, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.