sat-trakt

U Beogradu je danas otvoren treći po redu CEE CEE SUMMER, skup operatera telekomunikacionih servisa, u organizaciji kompanije SAT-TRAKT. Na ovom skupu, koji je jedan od najznačajnijih u regionu, prisutno je  više od 280 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave prenosom podataka i telefonijom.

 

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju, uzak krug operatera telekomunikacionih servisa, ima priliku da sklapanjem ličnih kontakata ostvari poverenje i sklopi direktne poslove, bez posrednika.

 

„CEE CEE SUMMER je od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti. I ove godine smo uspeli da ostvarimo cilj i omogućimo pojedincima koji se bave telekomunikacionim uslugama da se upoznaju i razmene iskustva. Operateri se rado okupljaju na jednom mestu, vole da se lično upoznaju i da na licu mesta ugovaraju poslove. CEE CEE SUMMER najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani“ – kaže Janoš Žemberi vlasnik SAT-TRAKT-a.

 

Na ovogodišnjem CEE CEE SUMMER-u je prisutno preko 280 učesnika iz više od 80 kompanija iz 30 zemalja. Na događaju su prisutni svi veliki domaći i regionalni operateri koji imaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija. Na događaju su između ostalih prisutni: Telenor, Telekom Srbija, SBB, Orion, Deutsche Telekom, Tata Communications, TeliaSonera, UPC, Telekom Austria Group, Akton, LinxTelecom, Interoute, HurricaneElectric, po prvi put Telekom China i mnogi drugi.

 

„CEE CEE SUMMER iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika i odavno je prerastao regionalni nivo. SAT-TRAKT je prepoznao potrebu regionalnih operatera za jednim specijalizovanim skupom, koji im štedi vreme i novac, a kakav ranije nisu imali priliku da posećuju „kod kuće“. Već posle prvog skupa, bilo je jasno da je CEE CEE SUMMER prerastao regionalni nivo i postao internacionalno okupljanje“ – kaže Miroslav Iković, predstavnik SAT-TRAKT-a.

 

Uz glavnog organizatora skupa, SAT-TRAKT, ovogodišnji partneri su: Dial Telecom, Akton, Interoute, Telenor, LinxTelecom, Telekom Austria Group, Sparkle, Sox, BICS, Telekom Slovenije, Orbis Telekom, Apelby Communications.