Kompanija SAP, tržišni lider u oblasti poslovnog aplikativnog softvera najavila je danas najveću godišnju konferenciju za korisnike – SAP Forum Beograd, koja će se održati 7. oktobra 2015. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

Istraživanja pokazuju da 70% lidera veruje da im kompleksnost poslovanja smanjuje profit, a kompanija SAP će na ovogodišnjem Forumu pod sloganom „Otkrijte jednostavnost“ ukazati na mogućnosti korišćenja SAP rešenja u procesu pojednostavljenja poslovanja.

SAP
SAP

Na ovogodišnjem SAP Forumu posetioci će imati priliku da čuju veoma zanimljiva izlaganja, a među najvažnijima biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, Naftna industrija Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da optimizuju poslovanje i rade efikasnije.

 

Pored navedenih studija slučaja, na SAP Forumu će centralno predavanje održati Rolf Schumann, direktor Platform Solution grupe za MEE region na temu “Discover Simple – Otkrijte jednostavnost”. Pored toga govoriće se o najnovijim trendovima u poslovanju i inovacijama koje kompanijama kroz pojednostavljene procesa pomažu da posluju bolje i zadrže korak ispred konkurencije. Takođe će kroz demo prezentacije videti kako tenologija i SAP rešenja mogu da olakšaju svakodnevno poslovanje i povećaju njegovu efikasnost.  

 

Prvi put ove godine na SAP Forumu u Beogradu biće dodeljene SAP „Quality Awards“ nagrade za projekte koji su prikazali izvanrednost u implementaciji SAP rešenja za region Centralne i Istočne Evrope. Kategorije u kojima se dodeljuju nagrade su Fast Delivery, Business Transformation i Innovation Category. Ukupno je prijavljeno 14 projekata iz 6 zemalja (Češka, Poljska, Mađarska, Bugarska, Bosna i Hercegovina i Srbija). Svi nagrađeni projekti će se predstaviti nakon dodele nagrada i glavnog SAP Forum programa.

 

SAP Forum predstavlja najvažniju konfernciju kompanije i obuhvata niz događaja koji se održavaju na različitim lokacijama širom sveta, od Pariza, Moskve, Čikaga, Singapura do Beograda.
Detaljnu agendu ovogodišnjeg SAP Foruma, kao i informacije o predavačima možete pronaći na sajtu http://events.sap.com/rs/sap-forum-belgrade-2015/sr/agendas?bc=1%0%0.