samsung-bespoke

Virtuelni događaj Bespoke Home 2021, na kojem će kompanija Samsung Electronics predstaviti najnovije inovacije za pametne domove sa fleksibilnim i inovativnim mogućnostima, održaće se 11. maja u 16 časova. Među uređajima koji će biti predstavljeni, Samsung je najavio najnoviju Bespoke seriju kućnih aparata i usluga, kao i  ekspanziju poznatih Bespoke frižidera na tržište različitih regija, uključujući Severnu Ameriku i Evropu.

„Veoma smo uzbuđeni što ćemo korisnicima pokazati moderan dizajn, fleksibilne mogućnosti i pametne opcije za povezivanje unutar naše vizije Bespoke pametnog doma. Na događaju ćemo predstaviti postojeće kućne aparate sa proširenim mogućnostima, kao i potpuno nove proizvode i usluge. Dodatno, jedva čekamo da sa njima podelimo i našu istrajnost prema ciljevima globalne održivosti i ekologije – svet se toliko promenio tokom prošle godine i sada je došlo vreme da se i kućni aparati u potpunosti prilagode novom normalnom“, izjavio je JaeSung Lee, predsednik i direktor odeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Filozofija pametnog doma koji pokreću novi Bespoke kućni aparati čine prilagodljiva i fleksibilna rešenja koja će lako odgovoriti na potrebe svačijeg životnog stila. Kako su domovi korisnika postali ujedno i njihove kancelarije, teretane i učionice, nova Bespoke pametna rešenja omogućavaju maksimalnu personalizaciju ličnog prostora, kombinujući funkcionalnost sa besprekornim uklapanjem u enterijer. Neke od tehnologija koje će pokretati ove uređaje uključuju SmartThings platformu, kao i unapređeni sistem veštačke inteligencije koji će korisnicima davati savete u svakodnevnim kućnim poslovima, poput pripreme obroka ili organizacije ormana.

Dodatno, Samsung je veliki fokus na ovom događaju stavio i na stvaranje tehnologija koje omogućavaju veću održivost. Kroz smanjenje otpada i energetske potrošnje, Samsung je istrajan u pružanju dugotrajnijih, energetski-efikasnih proizvoda koji zajedno sa korisnicima smanjuju globalno zagađenje.