pametni frizider

Neretko nam se dogodi da kupimo sveže voće, povrće, ribu ili komad mesa, ali kad ih stavimo u frižider, vrlo brzo izgube prvobitnu svežinu i pokvare se. Jedan od glavnih razloga za to je nepravilno čuvanje hrane. Namirnice mogu postati neupotrebljive i usled mešanja mirisa, pa tako otvoreno kiselo mleko možemo baciti nakon što povuče miris belog luka koji je stajao u neposrednoj blizini.

Više ne morate da čitate savete o tome šta je potrebno ostaviti u frižideru da se mirisi ne bi mešali ili meso ostalo svežije. Pametni frižideri najnovije generacije donose brojne inovacije i tehnologije koje sprečavaju da dođe do mešanja mirisa, čuvaju svežinu svih namirnica i omogućavaju raspodelu namirnica po vrsti, ali i prema potrebama starijih ili mladjih članova porodice, za lakše odlaganje i uzimanje.

Uz ove nove modele frižidera možete čak i kreirati prostor za odlaganje hrane i pića na svoj način. Na primer, podesive korpe u vratima vam pomažu da jednostavno organizujete i na fleksibilan način skladištite predmete različitih veličina kao što su flaše i plastične kutije.

Novi frižideri renomiranih proizvođača imaju Twin Cooling Plus sisteme koji koriste dva zasebna protoka vazduha i preciznu kontrolu temperature kako bi se održala optimalna vlažnost kako u frižideru, tako i u zamrzivaču. Ovaj sistem pomaže da se očuva svežina jabuka, sprečava da se sladoled zalepi za zamrzivač i ne dozvoljava da se kocke leda osećaju na neko jelo sa belim lukom.

Imajući u vidu narastajuće potrebe potrošača, kompanija Samsung je upravo razvila ove pametne uređaje koji korisnicima nude fleksibilnost, lakoću organizacije i korišćenja, uz vrhunski stil i dizajn. Osim vrhunskih funkcija, kupovina Samsung frižidera doneće vam i manje briga oko računa za električnu energiju, a sačuvan novac možete iskoristiti da kupite još neki moderan detalj u vašoj novoj kuhinji.