Honor GS Pro

Na tržištu koje vam svakodnevno nudi nešto novo, teško je izabrati uređaj koji će odgovarati vašim potrebama. Pregršt opcija i mogućnosti za koje nismo sigurni da li su nam potrebne ili ne, samo nam dodatno otežavaju izbor.

Ipak, postoje određene stvari na koje bi definitivno trebalo obratiti pažnju kako biste zaista izvukli maksimum iz svog pametnog sata.
Pored prikazivanja vremena, i brojnih opcija za vežbanje, možda najvažnija stvar u kojoj vaš pametni sat može da vam pomogne jeste zdraviji život i zaštita zdravlja.

A za to se brinu tri posebne funkcije koje možete pronaći na HONOR Watch GS Pro pametnom satu.

U pitanju su opcije koje mere broj otkucaja srca, mere nivo stresa u vašem organizmu i prate kvalitet vašeg sna.

Ove tri opcije zajedno mogu da vam vrlo lako otkriju da li vodite zdrav život, ili je potrebno da unesete određene promene koje dugoročno mogu veoma značajno uticati na vase zdravlje u pozitivnom smislu.

Merenje otkucaja srca – Sat ima optički senzor otkucaja srca, koji može da nadgleda i snima puls čitav dan. Obično je potrebno, približno 6 do 10 sekundi da se prikaže prva vrednost merenja, a podaci se ažuriraju svakih 5 sekundi nakon toga. Kompletno merenje traje približno 45 sekundi. Interval srčane frekvencije može se izračunati na osnovu procenta maksimalne brzine otkucaja srca. Dakle, u svakom trenutku imate informaciju da li su vaši otkucaji srca u granicama normale.

Ono što je sjajno kod ove opcije je mogućnost da svoj puls merite i u fazi mirovanja, ali i dok trenirate. U koliko nešto nije u redu sa vašim pulsom u datom momentu, Watch GS Pro će vas odmah obavestiti o tome.

Merenje nivoa stresa – Sat možete koristiti za jednokratno ili periodično testiranje nivoa stresa. Ako po prvi put merite nivo stresa, potrebno je da u odgovarajućoj aplikaciji odgovorite na niz pitanja, radi boljeg rezultata testa stresa. Bitno je da odgovarate iskreno, da bi podaci bili što relevantniji i tačniji. Ukoliko ne želite svakodnevno da merite nivo stresa, Watch GS Pro vam nudi mogućnost merenja stresa u određenim situacijama koje vi sami odredite.

Merenje kvaliteta sna – Ovaj HONOR pametni sat prikuplja podatke o spavanju, odnosno snu i identifikuje vaš status spavanja. Naravno da bi vam sve te opcije bile omogućene, sat morate nositi dok spavate. Sat može automatski otkriti kada zaspite ili se probudite, bilo da ste u laganom ili dubokom snu. Sat meri podatke o vašem snu od 20:00 do 20:00 časova sledećeg dana (ukupno 24 sata). Sat takođe poseduje opciju “Nap“, odnosno u podatke o vašem snu, uračunaće i dremke koje ste imali preko dana.

Ova tri parametra predstavljaju bitan faktor vašeg zdravlja. Svakodnevno praćenje različitih stanja, mogućih promena ili odstupanja, biće vam od velike koristi. Više ne morate osluškivati svoj organizam, već sve potrebne podatke, brzo i lako iščitati na svom HONOR Watch GS Pro. Zato je ovo je pravi trenutak da se odlučite za kupovinu ovog pametnog sata, ali i modela Watch ES, kao i Magic Watch 2 jer ćete uz njih dobiti HONOR Band 5 pametnu narukvicu. Akcija traje od u periodu od 25. do 31. januara u Gigatron prodavnicama.