PlayStation je odlučio da obraduje gamere tokom Uskršnje praznične sezone, tako što će neke od najbolje ocenjenih konzolnih igara ove generacije ponuditi po sniženim cenama za i do 60%.

Tokom ove akcije, u srpskim prodavnicama možete na popustu pronaći God of War i Marvel’s Spider-Man, dve igre koje su obeležile prošlu godinu u svetu gaminga. God of War je univerzalno priznat kao najbolja igra prošle godine od strane ogromnog broja publikacija širom sveta, dok je Marvel’s Spider-Man pokupio simpatije kako gamera, tako i ljubitelja popularnog superheroja.

Poznavaoci simulacija vožnje dobro znaju šta predstavlja Gran Turismo serijal, a poslednja igra koja je izašla za PS4 pod nazivom Gran Turismo Sport, takođe se našla u okviru ponude naslova koji su dostupni po sniženim cenama.

PlayStation je pripremio i interesantnu akciju u okviru koje po vrlo povoljnoj ceni možete kupiti dva naslova iz PlayStation Hits kolekcije. Igre koje se nalaze u ovom programu su: The Last of Us, Uncharted Collection, Uncharted 4, Bloodborne GOTY, Ratchet and Clank, Killzone Shadow Fall, Driveclub, Infamous Second Son, Until Dawn i Little Big Planet 3. Radi se o ekskluzivnim naslovima za PlayStation 4, od kojih je u okviru akcijske ponude moguće izabrati dve igre. Širok spektar žanrova koje pokrivaju, omogućuje igračima da naprave pravu kombinaciju baš za njihove gaming preference, bilo da se radi o pucačinama, vožnjama, platformerima, avanturističkim naslovima ili igrama za nešto mlađe.

PlayStation prolećna rasprodaja traje do 30. aprila.