Taxify, aplikacija za naručivanje taksija u Severnoj i Istočnoj Evropi pokrenuta je i u Beogradu.

 

Nova aplikacija pomaže ljudima da izbegnu dugo vreme čekanja i taksiste “divljake” tako što povezuje mušterije direktno sa verifikovanim taksistima. Nakon potvrde vaše narudžbine možete videti kako se taksi kreće na mapi i bićete obavešteni kada vozilo stigne. Na kraju vožnje možete da ostavite ocenu i mišljenje o vozaču i time da učestvujete u stalnom unapređenju kvaliteta taksija koji su dostupni u aplikaciji.

taxify aplikacija

Za taksiste i taksi udruženja, Taxify je odličan način da dobiju nove mušterije po veoma maloj ceni. To nije još jedna dodatna marketing platforma, već, takođe, potpuno opremljen dispečer softver koji će podići taksi uslugu na viši nivo. Taxify, takođe, ima za cilj da pomogne tradicionalnim taksi kompanijama i taksistima da se bore protiv rastuće pretnje za njihovo poslovanje u vidu vozača koji nemaju taksi dozvolu sa kojima sarađuju servisi kao što su Uber i slični.

 

U Beogradu se usluga pokreće sa 100 licenciranih taksista i kako nam je rečeno očekuju da se taj broj udvostruči do početka jeseni.

 

“Uzimajući u obzir veličinu tržišta i stepen korišćenja pametnih telefona, vidimo ogroman potencijal i tražnju sa strane korisnika. Imamo sjajne rezultate u drugim zemljama gde smo već pokrenuli servis – u proseku Taxify korisnici dobiju potvrdu narudžbine za manje od 20 sekundi i taksi stigne za 4 minuta. Sa postojećim interesovanjem od strane taksista u Beogradu, verujemo da ćemo moći da pružimo isti nivo usluge i za korisnike taksi usluga u Beogradu.” – izjavio je Dejan Bizinger, country manager aplikacije Taxify za Srbiju i ujedno najavio pokretanje servisa i u drugim većim gradovima Srbije do kraja ove godine.

 

Pored Srbije, Taxify je prisutan u Finskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Belorusiji, Gruziji, Meksiku, Holandiji i od nedavno je servis pokrenut i u Češkoj Republici.

 

Taxify je nominovan za najbolju smartfon aplikaciju 2015 u takmičenju koju organizuje Mobile Summit Estonia.

 

Dostupan za Android, iOS i Windows Phone uređaje. Taxify se može besplatno preuzeti sa Google Play, AppStore ili Windows Phone Store prodavnica.