HONOR View20 Moschino

HONOR, vrhunski globalni tehnološki brend, slavi Međunarodni dan žena, Osmi mart, uz lansiranje kampanje „Women of HONOR“ koja slavi društvena, ekonomska i kulturna dostignuća žena. HONOR se pridružuje glasu za svet bez pristrasnosti, stereotipa i diskriminacije i usvaja #BreakTheBias hešteg sa ostatkom sveta.

HONOR je kreirao kratak video u kojem dame iz Srbije, Finske, Hrvatske, Češke, Slovačke, Bugarske i Mađarske ujedinjuju svoje glasove i daju snažnu, moćnu i inspirativnu poruku svim ženama širom sveta – da ostanu jedinstvene, da se bore za svoje snove, da budu skromne i strastvene u vezi sa svim što žele da postignu u životu.

„Koncentrisana i bez gubljenja fokusa, nežna bez gubljenja upornosti, mudra bez gubljenja oštrine – to su jedinstvene karakteristike žena. Nadam se da svaka žena ima hrabrosti da postane najbolja verzija sebe i da veruje u moć snova i kolektiva”, istakla je Fang Fei, predsednica linije proizvoda kompanije HONOR.

Video koji je kreirao HONOR povodom Međunarodnog dana žena možete videti ovde:

HONOR kroz svakodnevni rad i kulturu poslovanja podiže i unapređuje rodni paritet u svim državama sveta u kojima je prisutan, kako bi podržao dame koje u sferi tehnologije neprestano doprinose kreiranju inovacija.

Tokom 2022. godine, HONOR će nastaviti da se bori protiv rodne neravnopravnosti. Da li ćete nam pomoći u tome?