Kreativni ste, inventivni, programirate i zanimaju Vas mobilne aplikacije? Interesuje Vas paralela između Anroid i iOS platformi? Onda nam se pridružite na FONapp projektu!

 

 

Namenjen studentima Beogradskog univerziteta, projekat FONapp se na Fakultetu organizacionih nauka održava 14. i 15. maja u organizaciji FON-ovog Centra za razvoj karijere u saradnji sa Katedrom za elektronsko poslovanje i kompanijom Mozzart.

 

Subota, 14. maj je rezervisana za radionice i panel diskusije u vezi sa kreiranjem i razvojem mobilnih aplikacija koje postaju nezaobilazni deo naše svakodnevice.

 

Predavači i mentori biće nastavni kadar sa katedre Elab, koji će predstaviti svet JAVA, XML, C, implementacije Web servisa. Interaktivnu radionicu u kojoj će moći da se učestvuje idejno i sa novim rešenjima, držaće i IT stručnjaci iz kompanije Mozzart, koji će pomoću iskustava iz prakse objasniti razvoj aplikacija pri čemu će fokus biti na mogućnostima Androida.

 

Centralna tema će biti „Android vs. iOS“, odnosno sličnosti i razlike mobilnih aplikacija na pomenutim platformama.

 

Manifestacija će imati i humanitarni karakter jer će sva sredstva prikupljena na turniru Beer Pong, koji će se održati 15. maja u 20h, biti donirana humanitarnoj fondaciji „Budi human“.

 

Broj mesta je ograničen, zato požurite i prijavite se ( link – https://fczrk.typeform.com/to/c2abdo )

do 12. maja u 16h.