Siemens Press AwardSiemens Press Award

Kompanija Siemens sa za zadovoljstvom najavljuje da je rok za prijavu radova za novinarsko takmičenje – Siemens CEE Press Award 2016, produžen do 12. Septembra 2016. godine.

 

Nakon uspešno realizovanih pet ciklusa u Srbiji, ovogodišnji Siemens Press Award će se po prvi put održati u regionu centralne i istočne Evrope, i to u čak 10 zemalja, što ovom takmičenju daje dodatni značaj i čini ga jednim od najvećih i najprestižnijih konkursa za novinare u ovom delu Evrope.

Svi zainteresovani novinari mogu uzeti učešće u Siemens regionalnom takmičenju slanjem svojih autorskih radova na temu “Inteligentna infrastruktura”. Takmičenje je otvoreno za novinarske radove objavljene u periodu od 1. septembra 2015. do 12. septembra 2016. godine, pod jednakim uslovima za sve tekstove u štampanim medijima, izveštaje agencijskih novinara, kao i za priloge emitovane u elektronskim medijima, na portalima, televiziji i radiju.

 

Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine  u Siemens City-ju u Beču, a autori 3 najbolja novinarska rada na temu „Inteligentna infrastruktura“, biće nagrađeni trodnevnim studijskim putovanjem u London i posetom Crystal-u, najvećoj svetskoj izložbi o budućnosti gradova.

 

Siemens poziva sve zainteresovane novinare da pošalju svoje autorske radove na pomenutu temu, objavljene u periodu od 1. septembra 2015. do 12. septembra 2016. godine, na adresu Siemens d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd, ili da se prijave online na: http://www.siemens.rs/PressAward/prijava.php

 

Rok za podnošenje svih prijava je 12. septembar 2016. godine.  Više informacija možete naći u saopštenju u prilogu.

 

Prijavite se i vi za najveće novinarsko takmičenje u regionu centralne i istočne Evrope!