Nordeus Top Eleven

Prijave su otvorene još 13 dana. Na tromesečnoj praksi studenti će direktno raditi na igri Top Eleven

Ostalo je još  13 dana do zatvaranja konkursa za plaćenu praksu iz oblasti backend developmenta koju u svojoj beogradskoj kancelariji organizuje kompanija Nordeus. Studenti koji prođu testiranje, počeće sa praksom 15. septembra, a tokom tri meseca trajanja obuke imaće priliku da se upoznaju sa jedinstvenim načinom pravljenja igara.

Budući polaznici radiće direktno na Top Elevenu, jednoj od najpopularnijih sportskih igara na svetu, a rezultat njihovog rada koristiće milioni korisnika širom sveta. Praksa će biti organizovana u timu koji razvija ovu igru, a svaki od polaznika sarađivaće sa svojim mentorom koji će biti odgovoran za njihovo učenje i napredak.

Za backend praksu mogu da konkurišu studenti osnovnih ili master studija računarskog inženjeringa, a od kandidata će se zahtevati poznavanje algoritama i struktura podataka, rad sa bazama podataka i komunikacija sa frontend slojem. Nakon perioda selekcije, koji će trajati od 23. avgusta do 9. septembra, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 15. septembra. Studentima van Beograda Nordeus obezbeđuje i smeštaj i hranu tokom trajanja prakse, a najbolji pojedinci mogu dobiti i priliku da rade u kompaniji Nordeus nakon ovog tromesečnog iskustva.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći na: http://norde.us/backend-internship

Prijave za praksu se mogu poslati najkasnije do 22. avgusta na: http://norde.us/backend-dev-intern