Dosadasnja direktorka SBB-a, Dragica Pilipovic Chaffey, nakon vise od 5 izuzetno uspesnih godina na celu kompanije, prelazi na poziciju potpredsednice za korporativne poslove United Grupe. Goran Vasic, dosadasnji izvrsni direktor korporativnog razvoja Telenora, najnovije je pojacanje menadzerskog tima United Grupe i od 23. juna preuzima pozicije generalnog i tehnickog direktora SBB-a.

Izuzetno nam je drago sto je Goran prihvatio poziv da se pridruzi timu SBB-a koji sa vrhunskom ekipom  profesionalaca uspesno posluje u veoma kompetititvnom sektoru telekomunikacija. Verujemo da ce njegovo dugogodisnje iskustvo doprineti da jos jaci krenemo u osvajanje novih usluga na trzistu telekomunikacija i sve veceg broja zadovoljnih korisnika.“ – navode u United Grupi.

U proteklih godinu dana, United Grupa prosirila je svoje poslovanje kupovinom crnogorskog kablovskog operatora BBM (sada Telemach) i slovenackog mobilnog operatora TUSMOBIL, a sa strategijom Sirenja nastavice i ubuduce. 

Goran Vasic ima vise od 20 godina iskustva u telekomunikacijama. Radio je za Lucent na Tajlandu, Tajvanu i u Australiji, a zatim za Erikson u Izraelu, SAD-u i Meksiku. Od 2006. godine deo je menadzmenta Telenora, odakle sa pozicije izvrsnog direktora korporativnog razvoja, prelazi na poziciju generalnog direktora i tehnickog direktora SBB-a.