Lenovo™  je danas najavio sedam novih desktop, laptop i tablet računara iz svoje popularne ideacentre™ i ideapad™ brendirane serije, pružajući kupcima više razloga da ove jeseni pređu na bolje računare. Osvežen portfolio proizvoda uključuje novi ideapad™ MIIX 700 „2 u 1“ tablet uređaj, novi ideacentre™ AIO 700 desktop računar i pet novih laptopova – ideapad™ 300 i 500 kao i njihove tanje i lakše sledbenike, ideapad™ 100S, 300S i 500S.

Lenovo Thinkpad 10
Lenovo Thinkpad 10

Novi ideacentre™ AIO 700 desktop računar pruža duplo veću snagu, rezoluciju i kapacitet memorije u odnosu na prethodnu generaciju od pre tri godine, i idealan je za gledanje filmova i video materijala kao i igranje igrica. Pored poboljšanja koja se odnose na performanse, svi novi uređaji su stilski ukrašeni najmodernijim Lenovo™ dizajnom, značajno im je poboljšana prenosivost i mogućnost korišćenja intuitivne nove tehnologije kao što su Windows 10 operativni sistem i Intel® RealSense™ 3D kamere. Novi trio uređaja koji čine ideapad™ MIIX 700 „2 u 1“ tablet, ideacentre™ AI0 700 desktop računar i ideapad™ 500 laptop je dostupan sa opcionom Intel® RealSense™ 3D kamerom tako da korisnici mogu da istražuju, otkrivaju i kreiraju nove i intuitivne načine igranja 3D igrica, video razgovora, kao i skeniranja i štampanja pomoću pokreta ruke.

Trostruki efekat Lenovo™ dizajna, performansi i najnaprednijih softverskih i hardverskih rešenja pruža korisnicima potpuno novo računarsko iskustvo.

Uživajte u novim promenama uz ideapad™ MIIX 700

Novi dodatak porodici tablet uređaja, ideapad™ MIIX 700 12-inčni tablet sa folio tastaturom je dizajniran tako da se ističe u gomili drugih uređaja. Značajno drugačiji, ovaj „2 u 1“ uređaj je opremljen prepoznatljivim šarkama koje su inspirisane kaišem za sat, koje otvaraju vrata za nove i inovativne načine da radite i zabavljate se na svom uređaju, pri čemu ga možete koristiti kao laptop ili tablet. Idealan je za korisnike koje vole stilizovan i napredan dizajn.

 

Novi ideacentre™ AIO 700 Home Entertainment Desktop računar će biti vaša kuća ove jeseni

Novi ideacentre™ AIO 700 moćni desktop računar je opremljen najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom, zajedno sa neverovatnim 27-inčnim UHD multitač ekranom i JBL® stereo zvučnicima koji pružaju odličan kvalitet zvuka, kao i diskretnu grafiku koja će vam pružiti bioskopsko iskustvo. Ovaj višenamenski desktop računar je poboljšan i sada ima duplo veću snagu procesora, rezoluciju ekrana i kapacitet memorije u odnosu na prethodnu generaciju koja je stara tri godine – podstičući zaljubljenike u muziku i filmove da poboljšaju svoje računare ove jeseni. Lako uklonjiva ploča na kućištu omogućuje korisnicima fleksibilnost da se „zavuku“ u kučište i održavaju ili poboljšaju svoj ideacentre™ AIO 700. Novi desktop je takođe dostupan uz Intel® RealSense™ 3D kameru za korisnike koji žele da igraju takozvane „casual“ video igirce, kreiraju sadržaj i povezuju se sa drugim korisnicima u 3D.

 

Pazite na svoju liniju ovog leta? Uživajte u novim tanjim i lakšim ideapad™ laptopovima

33 odsto tanji nego što su bili pre tri godine, prepoznatljivi Lenovo ideapad™ 300 i 500 laptopovi dižu prenosivost na viši nivo. Sa masom od samo 2.1 kg za 14-inčni laptop i 2.3 kg za 15-inčni laptop, oba uređaja su veoma kompaktna i mobilna. Oni su opremljeni maksimalno  NVIDIA GeForce® 920 grafikom, 1 TB skladišnog prostora i svi imaju ugrađen Dolby® Advanced Audio sistem. Velika brzina protoka na WiFi mreži ideapad 300 laptopa omogućuje gledanje video snimaka i igranje igrica i do tri puta brže nego na običnim laptopovima[1]. Ideapad 500 može biti opremljen čak i sa najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom 6. generacije koji omogućuje veliku snagu, a takođe postoji i opcija sa JBL zvučnicima i Intel® RealSense™ 3D kamerom za ultimativno iskustvo video razgovora nove generacije.

 

Za one koji hoće da pređu na još tanji i lakši laptop, novi ideapad™ 100S, 300S i 500S predstavljaju idealno rešenje. Ne samo da su tanji i lakši od ideapad™ 300 i 500 računara, oni su takođe mnogo lakši od svojih prethodnih modela koji su stari tri godine. Ideapad™ 100S 14-inčni laptop je značajnih 35 odsto lakši, dok je ideapad™ 500S 15-inčni laptop 20 odsto lakši nego pre tri godine. I pored toga, novi ideapad™ 100S, 300S i 500S laptopovi su iznenađujuće pristupačni, čineći ih odličnim putnim partnerom za korisnike koji cene prenosivost.

[1]Nudi i do tri puta veći brzinu internet prenosa od  802.11 b/g/n.