Realme GT 5:

Brzorastući globalni lider u svetu pametnih telefona, realme, proslavio je svoju petogodišnjicu spektakularnim lansiranjem modela Realme GT 5 u Kini. Ova događaj je označen pod imenom “Leap Up” i pored predstavljanja inovativnog Realme GT 5, kompanija je podelila i priču o svom petogodišnjem putovanju, dok je najavila svoje ambicije za budućnost.

Pioniri tehnološke revolucije

Kroz pet godina neprestane predanosti tehnološkom napretku i strastvenom radu, realme se pozicionirao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona. Model Realme GT 5 predstavlja njihov vrhunac u razvoju pametnih telefona. Uznapredovali su koristeći najsavremenije tehnologije i iskustvo stvarajući uređaj koji će promeniti pravila igre.

Realme GT 5: Perfektna sintezа snage i estetike

Realme GT 5 donosi kombinaciju impresivnih karakteristika koje čine ovaj uređaj zaista posebnim. Sa Snapdragon 8Gen2 čipsetom, ogromnom memorijom od 24GB i ogromnih 1TB za skladištenje podataka, tehnološki gigant nudi nezaboravno iskustvo korisnicima.

Nadogradnja dizajna na Realme GT 5 dolazi u vidu četiri svetlosna režima pod nazivom “Pulse Interface Pro“. Uz mogućnost biranja između 26 boja i dve nove interakcije – muzičkog ritma i stalnog svetla – Realme GT 5 omogućava potpuno prilagođavanje uređaja prema ličnom stilu korisnika.

Ekran novog doba

Ekran veličine 6,74 inča sa brzinom osvežavanja od 144Hz postavlja Realme GT 5 među najbolje uređaje na tržištu. Minimalni okvir, samo 1,46mm, pruža korisnicima potpuno imerzivno iskustvo. PRO-XDR visoko dinamički ekran sa osam puta većim dinamičkim opsegom omogućava prikaz svetlih i tamnih tonova sa neverovatnom preciznošću, čime će vaše fotografije i video zapisi doći do izražaja.

Put do petogodišnjeg trijumfa

Tokom pet godina svog postojanja, realme je suočavao se sa izazovima, ali je i ostvarivao neverovatne uspehe. Osnovana 2018. godine, kompanija se brzo pozicionirala na tržištu, pridobivši pažnju korisnika svojim inovativnim dizajnom i pristupačnim cenama.

Njihov moto, “Usudite se da skočite čak i pred gigantima, jer uvek postoji šansa da pobedite!” postao je ključna filozofija kompanije. U roku od godinu dana, realme je osvojio 10 tržišta širom sveta, uključujući Indiju, Indoneziju, Vijetnam, Maleziju, Filipine, Tajland, Egipat, Pakistan, i mnoga druga.

Revolucija u dizajnu i performansama

U 2019. godini, realme se vratio na kinesko tržište i predstavio Master Edition X seriju, koja je donela revolucionaran dizajn inspirisan lukom i belim lukom. Ovaj potez je naišao na odobravanje tržišta i doprineo brzom rastu kompanije.

Realme je nastavio sa lansiranjem proizvoda koji su privukli pažnju globalnih korisnika, čime je ostvario zapanjujući rast. 2020. godine, realme je postao brend pametnih telefona sa najbržim rastom, dosežući prodaju od 50 miliona jedinica za samo nekoliko kvartala. Godinu dana kasnije, oborili su još jedan rekord, prodavši 100 miliona jedinica, postavši najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu.

Plan za budućnost

Realme Europe je pokrenuo “Plan Penjanja Napred” kako bi nastavio sa svojim rastom i razvojem. Ova ambiciozna strategija ima za cilj da realme postane prvi izbor za mlade korisnike širom sveta.

U narednih pet godina, realme će ostati posvećen stvaranju proizvoda koji će promeniti svet. Nastaviće da se uspinje i suočava sa izazovima, jer su svesni da imaju šansu da oblikuju budućnost tehnologije i pametnih telefona.

Realme GT 5 je vrhunski uređaj koji predstavlja petogodišnju evoluciju brenda. Sa neverovatnom snagom, inovativnim dizajnom i predanim timom, realme je definitivno “dare to leap” i ostvaruje svoju viziju da postane lider u svetu pametnih telefona.