realme 7

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona globalno, ostvario je izuzetan uspeh na evropskom tržištu. Prema najnovijim podacima Counterpoint Research-a za prvi kvartal 2024. godine, realme je zauzeo četvrto mesto među brendovima pametnih telefona u Evropi. Ovaj značajan napredak prati impresivan rast od 59% u odnosu na isti period prošle godine. To je rezultat strateškog fokusa na kvalitet i inovacije koje realme donosi svojim korisnicima.

Povratak GT Serije

Sky Li, osnivač i izvršni direktor kompanije realme, najavio je povratak GT serije na globalno tržište nakon dvogodišnje pauze. Ova najava dolazi u trenutku kada je realme odlučan da napravi veliki uticaj na tržištu flegšip uređaja. GT serija je poznata po svojoj sposobnosti da donese vrhunske performanse po pristupačnoj ceni, čime privlači veliki broj mladih korisnika. Sky Li je izrazio maksimalno poverenje u uspeh GT 6 serije, koja će premašiti sva očekivanja korisnika.

Novi “Flagship Killer”

Dugo očekivani GT 6 je napravljen da nadmaši prethodne GT proizvode, donoseći nove mogućnosti i inovacije. Opremljen nizom najmodernijih tehnologija, ovaj uređaj će probiti granice performansi na svim poljima. GT 6 serija je pozicionirana kao “New Flagship Killer powered by AI”, kombinujući vrhunsko AI iskustvo i naprednu tehnologiju. Ovo će omogućiti korisnicima da dožive napredne funkcije poput AI slikanja, glasa i interakcije na potpuno nov način.

Budućnost AI-a u Pametnim Telefonima

AI predstavlja budući pravac razvoja industrije mobilnih telefona, a realme je posvećen da bude na čelu ove transformacije. Era AIGC-a pokreće novi talas ekspanzije tržišta, gurajući pametne telefone sa AI podrškom u novu fazu rasta. Sky Li ističe da će konkurencija u industriji preći sa hardvera na kombinaciju hardvera, softvera i ukupne tehnološke sposobnosti. Realme planira da investira u AI inovacije, fokusirajući se na slikanje i svakodnevne zadatke, čime će osnažiti mlade potrošače sa pristupačnim AI rešenjima.

Zaključak

Realme je postigao značajan uspeh na evropskom tržištu, što potvrđuje njihov strateški fokus na inovacije i kvalitet. Povratak GT serije predstavlja ključni trenutak za kompaniju, dok AI tehnologija postaje centralni deo njihove strategije. Sa novim proizvodima koji kombinuju vrhunske performanse i napredne AI funkcije, realme je spreman da redefiniše iskustvo pametnih telefona za svoje korisnike. Ova posvećenost inovacijama i korisničkom iskustvu čini realme liderom u industriji mobilnih telefona.