COMBIS konferencija

Poznati fudbalski trener čestitao je COMBISu jubilarnu desetu godišnjicu konferencije te publici COMBIS konferencije savetovao da nikada ne prestane učiti i nanovo se dokazivati.

 

“Uvek razmišljajte o budućnosti i kako ćete manevrisati izazovima koji dolaze. Živimo i radimo u svetu u kojem uvek treba razmišljati unapred i bez obzira na prošla dostignuća, uvek se iznova treba dokazivati i menjati. To predstavlja opterećenje, ali i brojne mogućnosti. Upravo u tom pogledu tehnologija nam može najviše pružiti, stoga svakome treba biti prioritet da konstantno uči i uz tehnologiju osmišljava budućnost”, izjavio je Harry Redknapp, poznati fudbalski trener i gost predavač na početku plenarnog predavanja powered  by HT Harry Redknapp o tehnologiji i fudbalu u 2016.

Redknapp nalazi puno sličnosti između fudbala i poslovanja. Oba područja su obeležena vođenjem ljudi, pobedama, porazima, dizanjem na noge gubitničkog tima i motivacijom, navodi Redknapp koji je naglasio kako je počašćen što je glavni gost predavač upravo jubilarnog izdanja COMBIS konferencije.

“Izuzetno sam ponosan što sam deo jubilarne COMBIS konferencije i ovde s vama u Umagu. Već neko vreme želim ponovno posetiti Hrvatsku, a poziv COMBISa odigrao je presudnu ulogu. Divim se tehnologiji i njenim mogućnostima, kao i inovatorima ovog područja koji rade na unapređenju naše svakodnevnice. Isto tako, jako mi je drago što govorim na konferenciji koja slavi svoj deseti rođendan. To je zaista veliko postignuće. Čestitam COMBISu deset godina konferencije”, rekao je Redknapp.