Redmi Note 10 5G

Popularni model je od nedavno dostupan na tržištu Srbije za poručivanje preko zvaničnih maloprodajnih partnera uz poklon ranac za samo jedan dinar i besplatno osiguranje ekrana telefona u prvih šest meseci

Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, danas je objavila dostupnost novog Redmi modela iz Note 10 serije u maloprodajama širom Srbije. Popularni model nudi korisnicima veliku brzinu, moderan ekran, visok kvalitet izrade i mogućnosti koje do sada nisu bile dostupne u srednjoj klasi, uključujući podršku za najnovije standarde za prenos podataka. Novi Redmi Note 10 5G je dostupan za poručivanje preko zvaničnih maloprodajnih kanala po ceni od 25.999 RSD za model sa 64 GB skladišnog prostora i 4 GB memorije, dok je varijanta sa 128 GB skladišnog prostora dostupna po ceni od 28.999 RSD.

Kao posebnu pogodnost svi kupci koji se budu odlučili za Redmi Note 10 5G mogu kupiti Xiaomi Mi Casual ranac za jedan dinar.* Uz to, svi kupci koji budu kupili i aktivirali svoj novi Redmi Note 10 5G u periodu do 4.9.2021. stiču pravo na dodatno osiguranje ekrana telefona u periodu od 6 meseci nakon kupovine uređaja. Osiguranje uključuje jednu besplatnu zamenu ekrana u slučaju nenamernog fizičkog oštećenja ekrana.

Redmi Note 10 5G je jedan od najpristupačnijih pametnih telefona sa podrškom za petu generaciju prenosa podataka na tržištu. MediaTek Dimensity 700 procesor izrađen u naprednoj 7nm tehnologiji, dvostruki SIM slot i integrisan modem obezbeđuju snažne performanse ovog pametnog telefona koji konkuriše na flagship nivou. Ekran od 6,5 inča sa AdaptiveSync tehnologijom omogućava da Redmi Note 10 5G automatski prilagođava sadržaj – od strimovanja videa na 30Hz** ili 60 Hz preko listanja kroz feedove društvenih mreža i igranja na čak 90Hz – pružajući ugodno iskustvo korišćenja uz optimalnu potrošnju baterije.

Redmi Note 10 5G opremljen je glavnom kamerom od 48 MP, makro kamerom od 2 MP i senzorom dubine od 2 MP koji vam omogućava lako snimanje kvalitetnih fotografija. Štaviše, 5.000 mAh baterija sa podrškom za brzo punjenje od 18 W učiniće Redmi Note 10 5G idealnim saputnikom za celodnevnu upotrebu.