LG SMART monitori

Kompanija LG Electronics (LG) se ponosi rekordnim brojem od 33 osvojene nagrade za inovacije na CES 2024, potvrđujući svoju posvećenost tehnološkom napretku i dizajnu. Ove prestižne nagrade obuhvataju različite kategorije kućnih i B2B uređaja, čime je LG u samom vrhu industrije.

Najbolje Inovacije: LG OLED Televizori dominiraju sa dve nagrade

Asocijacija potrošačkih tehnologija (CTA) proglasila je LG OLED televizore pobednicima u kategoriji najboljih inovacija, što predstavlja vrhunac uspeha za kompaniju. Ukupno 15 od 33 nagrade dodeljeno je LG televizorima, od čega je 12 rezervisano za OLED seriju. Ova priznanja potvrđuju izvanredan kvalitet slike, živopisne boje i besprekoran kontrast koji LG OLED televizori pružaju korisnicima širom sveta.

Savršenstvo zvuka: LG Soundbars i XBOOM prenosivi zvučnici takođe nagrađeni

Pored televizora, LG je takođe slavio uspeh u oblasti zvuka. LG Soundbars su među nagrađenim proizvodima, pružajući korisnicima vrhunski audio doživljaj. Takođe, XBOOM prenosivi zvučnici dobili su zasluženu pažnju za svoju prenosivost i visokokvalitetan zvuk, dodatno potvrđujući LG-jevu predanost vrhunskom zvučnom iskustvu.

Pametna zabava: Nagrade za LG Smart TV webOS aplikacije

LG Smart TV webOS aplikacije takođe su se istakle na CES 2024, sa nagradama za inovacije. Ovo je još jedan korak napred u stvaranju inteligentnih i intuitivnih aplikacija koje obogaćuju korisničko iskustvo pametnih televizora.

Kućni aparati: LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša nagrađene

LG nije zaboravio ni kućne aparate, jer su LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša takođe zaslužile svoje mesto među nagrađenim proizvodima. Ove mašine predstavljaju spoj visoke performanse i elegantnog dizajna, pružajući korisnicima efikasnost i stil u jednom.

Poslovna rešenja: LG Business Solutions u samom vrhu

U kategoriji poslovnih rešenja, LG se istakao sa nagrađenim proizvodima kao što su LG UltraGear Gaming Monitor, LG SMART Monitor, LG gram laptopovi i LG CLOi ServeBot. Ove inovacije pokazuju da LG ne samo da dominira u svetu potrošačkih uređaja, već i u poslovnim rešenjima.

Najava kompletnog spiska nagrađenih uređaja na CES 2024

Detaljan spisak svih nagrađenih LG uređaja biće objavljen 7. januara 2024. godine, pružajući ljubiteljima tehnologije širom sveta uvid u vrhunske inovacije koje LG donosi na tržište.

Ovom impresivnom kolekcijom nagrada, LG potvrđuje svoju poziciju lidera u svetu tehnoloških inovacija, obećavajući korisnicima još naprednije proizvode i rešenja u budućnosti.