Samsung 8800

Detaljna briga o domaćinstvu, uključujući i održavanje veša i garderobe, često zahteva i više vremena nego što to sebi možemo da priuštimo. Jednom kada je veš konačno opran i čist, treba izdvojiti i vreme za njegovo kačenje na sušilicu, te dodatno čekanje da se potpuno osuši.  Ako ste u potrazi za mašinom za pranje i sušenje veša koja štedi vreme prilikom pranja, pritom pružajući blistavo čistu i suvu odeću, uz pomoć unapred definisanih programa i pametnih opcija, ne morate tražiti dalje od najnovije serije Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša. Ova serija kombinovanih uređaja nedavno je predstavljena na međunarodnom sajmu tehnologije CES 2021, gde su iz kompanije Samsung poručili kako će mašine 8800 Smart Dial svim korisnicima učiniti sušenje i pranje odeće lakšim i jednostavnijim.

Veštačka inteligencija misli za vas

Samsung 8800 Series Smart Dial mašine dolaze sa novim mogućnostima na bazi veštačke inteligencije, kao i sa digitalnom komandnom pločom koja svakodnevno pranje čini inteligentnijim i efikasnijim. Nova komandna ploča pruža Smart Dial opciju koja pamti preferirane programe i opcije pranja, za brzo uključivanje bez mukotrpnih podešavanja. Dalje, korisnici mogu i posebno da prilagode već dostupne programe pranja, uz pomoć impresivnog korisničkog interfejsa, na primer za odeću kojoj je potrebna posebna pažnja.

Prilagođeno životnom stilu

Zahvaljujući  pametnim opcijama, ove mašine lako prilagođavaju svoj program pranja i sušenja svakom životnom stilu. Samsung 8800 Series Smart Dial uređaji samostalno izdvajaju potrebnu količinu praška, a opcije pranja se automatski podešavaju tokom samog ciklusa. Takođe, uređaj može sopstvenim senzorima da odredi kada je odeća potpuno suva. U slučajevima kada odeća treba brzo da bude čista i spremna za nošenje, svakako će vas oduševiti Super Speed opcija pranja i sušenja, sa kojom je celi ciklus gotov za samo sat vremena.

Savršen tehnološki par

Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša predstavljaju savršen tehnološki par za svako domaćinstvo, nakon jednostavne instalacije u prostoru koji odaberete. Sve je moguće povezati pomoću samo jednog kabla, jer je na komandnoj ploči mašine za pranje veša moguće istovremeno kontrolisati i mašinu za sušenje.

Najnovije Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša  pružaju sve što je potrebno za čistu i suvu odeću u samo nekoliko dodira, bez stresa i izgubljenog vremena.