Samsung Galaxy Note10+

Novi Galaxy Note10+ 5G, prvi put prikazan tokom prošlonedeljnog Unpacked dogadjaja u Njujorku, ima najboju prednju i zadnu kameru, kao i najbolji rezulltat prilikom snimanja videa, ocenio je DxOMark, poznati sajt specijalizovan za recenzije kamera. Prilikom testiranja, uređaj je osvojio prvo mesto za svoju zadnju kameru, sa sveukupnim rezultatom od 113 poena, dok je šampionsku poziciju na DxOMark Selfi skali zadržao i za prednju/selfi kameru sa osvojenih 99 poena.

Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ koriste state-of-the-art alatke da bi zabeležili zadivljujuće video snimke i fotografije vrhunskog kvaliteta, bez potrebe za dodatnom opremom. Telefon koristi Live focus video i Zoom-In mikrofon u cilju poboljšanja vizuelnog i zvučnog sadržaja videa, dok novi Super steady sistem stabilizuje snimke.

Galaxy Note10 korisnici mogu da uređuju svoje slike i snimke u pokretu, bez potrebe za konekcijom sa računarom, a zahvaljujući S Pen olovci mogu da izaberu precizan momenat koji žele da iseku. Dodatne pogodnosti uključuju Snimanje ekrana, AR Doodle, 3D skener i noćni režim za prednje kamere.

DxOMark je specijalizovani sajt koji se bavi procenom kvaliteta i ocenjivanjem samih kamera, sočiva kamere, kao i kvaliteta fotografije na smartfonu. Uređaji na testu prolaze rigorozne protokole, a finalnu procenu daje tim inženjera koji testiraju kvalitet fotografija i videa u nadi da će korisnicima omogućiti pouzdan izveštaj o performansama kamera smartfona.