Samsung Galaxy S22

Stigla je Nadogradnja za Samsung Galaxy S22 Seriju

Samsung Galaxy S22 serija bila je jedan od najboljih Android telefona prilikom svog lansiranja, a tek je ustuknula pred novom serijom Galaxy S23. Kao lider u industriji, Samsung pruža dugoturnu podršku za softver svojim telefonima, obezbeđujući da telefon ima dug životni vek i nakon prve godine izlaska na tržište. Sada, kompanija uvodi One UI 6 baziranu na Androidu 14 u stabilnu granu za Galaxy S22 seriju, omogućavajući korisnicima da bez problema koriste najnoviju verziju Androida.

Početak Ažuriranja za Korisnike Galaxy S22 Ultra u Evropi

Prema izveštajima korisnika, Samsung je počeo distribuciju One UI 6 nadogradnje za korisnike Galaxy S22. Ova nadogradnja već stiže korisnicima u Evropi, sa posebnim pominjanjem Galaxy S22 Ultra modela. Pretpostavljamo da isto važi i za Galaxy S22 i Galaxy S22 Plus.

Verzija DWK4 sa Novembarskim Sigurnosnim Zakrpama

Nadogradnja nosi oznaku verzije DWK4 i dolazi sa sigurnosnim zakrpama za novembar 2023. godine. S obzirom da se radi o značajnoj nadogradnji platforme, veličina fajla iznosi impresivnih 3.1GB.

Stupci Nadogradnje – Postupno i Sigurno

Samsung obično sprovodi postepene nadogradnje. Ako nema ključnih problema, ažuriranje će se postepeno proširivati na veći broj korisnika u različitim regionima. Ako imate Galaxy S22 seriju telefona, možete proveriti dostupnost ažuriranja u postavkama, pod opcijom “Softversko ažuriranje” i zatim “Proveri dostupnost ažuriranja”.

One UI 6 – Novosti i Promene

One UI 6 donosi niz novih funkcija, uključujući značajne vizuelne promene u panelima Brzih postavki, na Ekranu zaključavanja i u Obaveštenjima. Takođe, tu je i nova aplikacija za uređivanje video sadržaja pod nazivom Studio, Auto Blocker postavka za poboljšanje sigurnosti telefona, kao i druge manje promene.

Sada kada je One UI 6 dostupan za Galaxy S22 seriju, korisnici mogu uživati u poboljšanim funkcijama i unapređenjima koje donosi najnovija verzija Androida. Pratite notifikacije na svom uređaju kako biste osigurali da ne propustite ovu značajnu nadogradnju i unapredili iskustvo korišćenja svog Samsung Galaxy S22 telefona.