samsung printer

Samsung je predstavio novi ProXpress M4030ND monofunkcionalni monohromatski štampač i M4080FX, monohromatski multifunkcionalni štampač. Oba štampača projektovana su da malim i srednjim preduzećima donesu veću produktivnost, bezbednost i ekonomičnost. Ovu seriju odlikuju najveća brzina štampe u ovoj klasi, bezbednost na nivou celog preduzeća i laka prilagodljivost specifičnim potrebama korisnika. Posebno su pogodni za one privredne grane koje imaju potrebe za štampom velikog broja poverljivih dokumenata, kao što su profesionalne usluge i vladine organizacije.

samsung

Nova ProXpress M4030/4080 je serija brzih štampača, sa brzinom od 40 strana u minuti (ppm). Kapacitet M4030ND štampača može da se poveća do 2.850 listova, a 4080FX multifunkcionalnog štampača do 2.300 listova, što čini ove uređaje pogodnim za kancelarije sa velikim obimom štampe. M4080FX multifunkcionalni štampač skenira dokumente tri puta brže nego drugi uobičajeni modeli na tržištu, zbog čega je posebno koristan za preduzeća koja imaju velike potrebe za skeniranjem, kao što su advokatske kancelarije i dizajnerske radionice. On takođe omogućava integraciju posebno prilagođenih rešenja za proširene funkcije, kao što su upravljanje dokumentima dobijenim skeniranjem i distribucija dokumenata.

 

Serija M4030/4080 je dizajnirana za brzinu i pouzdanost, kako bi odgovorila na potrebe kancelarija sa velikim obimom štampe koje se, za crno-bele štampane materijale, oslanjaju na svoj kancelarijski štampač ili multifunkcionalni štampač. Sa maksimalnim mesečnim ciklusom od 120.000 stranica, ovaj uređaj može da izađe na kraj sa velikim obimom i dugim periodima štampanja.

S obzirom da je pokreće dvojezgarni procesor frekvencije 1GHz, ova serija može da štampa do 40 strana u minuti, dok M4080FX konkretno dolazi sa ugrađenim dodatkom za uvlačenje dokumenata sa dvostranim skeniranjem, koji može da skenira do 60 dvostranih slika u minuti.


Opcija za bezbednosnu proveru je fabrički ugrađena čime se povećava poverljivost dokumenata i smanjuje otpad od štampe. Korisnici imaju nekoliko opcija za overu naloga za štampu: unos PIN broja, ili identifikacije i lozinke, kao i jednostavan dodir svoje lične ili identifikacione kartice ili mobilnog uređaja sa NFC opcijom.

“Tržište uređaja za A4 štampu visokih specifikacija sve je veće, jer se mnoga mala i srednja preduzeća i dalje suočavaju sa smanjenjima budžeta i efikasnosti svojih kancelarija”, izjavio je Dejvid SV Song, viši potpredsednik Strateškog marketinga i prodaje u Samsung Printing Solutions. “Naši klijenti stalno traže načine da poboljšaju produktivnost, da unaprede bezbednost u radu i postignu bolju ekonomičnost. Sa ProXpress M4030/4080 serijom, mi se trudimo da klijentima svih veličina i budžeta donesemo najbolje opcije u ovoj klasi i da im pomognemo da unaprede svoje poslovanje.”
M4030ND i M4080FX će uskoro biti dostupni i na srpskom tržištu.