digitalno oglašavanje

Samsung će prikazati kompletnu seriju ekrana za digitalno oglašavanje i rešenja za vizuelni prikaz na Evropskom sajmu integrisanih sistema (ISE) koji se održava u Amsterdamu od 9. do 12. februara. Pod sloganom “Dovodeći inovaciju do sledećeg nivoa”, Samsung će, između ostalog, predstaviti i seriju ekrana optimizovanih za komercijalne, ugostiteljske, poslovne i prostore za zabavu. Na najvećem štandu do sada na sajmu ISE, posetioci će moći da iskuse viziju kompanije o budućnosti vrhunske tehnologije prikaza.

samsung

“Stalno tražimo nove puteve kojima ćemo dodatno pročistiti našu tehnologiju i omogućiti našim partnerima da ponude nova, različita iskustva sopstvenim klijentima”, izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. “Radujemo se što ćemo svojoj viziji budućnosti udahnuti život na sajmu ISE 2016, kao i što ćemo pokazati kako će naša kompletna serija ekrana i najnovije tehnologije otvoriti mogućnosti da naši partneri svojoj najvažnijoj publici prikažu svež, interaktivni sadržaj.”

 

Samsungov raznoliki asortiman kreće se od velikih video zidova i kristalno čistih LED znakova, do transparentnih OLED ekrana pogodnih za maloprodaju kao i ekrana u ogledalima koji mogu da ostvare važan uticaj u animiranju korisnika i pri prodaji.

Samsung SUHD

Samsungov asortiman digitalnih ekrana za upotrebu u otvorenom prostoru omogućava preduzećima da dele brilijantno osvetljen, veoma vidljiv sadržaj čak i u najtežim uslovima. Kao što OH55D ekran pokazuje, Samsungove tehnologije za upotrebu na otvorenom odlikuju se unutrašnjim sistemima za grejanje i hlađenje koji prilagođavaju svoja podešavanja tako da obezbede dosledan učinak na temperaturama u opsegu od -30 do 50oC. Uz to, OH55D ekran ima IP56 sertifikat za prevenciju oštećenja od prašine i vode.

Jednostavan za instalaciju u kioscima i u drugim kompleksnim okruženjima upotrebe, OH55D ekran održava dosledan intenzitet osvetljenja od 2.500 nita i kontrast od 5.000:1. Kako je opremljen ugrađenim automatskim senzorom za intenzitet osvetljenja koji prilagođava podešavanja u realnom vremenu, svaka poruka će moći jasno da se vidi, sa minimalnim ometanjem zbog prirodnih i ambijentalnih izvora svetlosti koji se nalaze u okolini.

Samsung klimatizacija

Optimizovani za širok spektar komercijalnih, korporativnih i primena za prikazivanje u javnosti, Samsungovi UD55E-A video zidovi profesionalnog kvaliteta sa uskim okvirima (3,5 mm okvir-do-okvira) spajaju napredne sposobnosti upravljanja bojom sa vizuelnim pojačivačima svojstvenim velikim ekranima, donoseći jasno i dosledno prikazivanje sadržaja. Svaki UD55E-A video zid prolazi rigoroznu fabričku kalibraciju i podešavanje, kako bi se sprečile nepravilnosti u intenzitetu osvetljenja i u prikazu boja, te obezbeđuje da gledaoci prime vizuelnu poruku bez vizuelnih smetnji koje bi im skrenule pažnju. Kao prvi video zidovi u ovoj industriji koji obezbeđuju integrisani DisplayPort (DP) 1.2 i HDMI portove, UD55E-A ekrani su prilagođeni prikazivanju UHD sadržaja u širokom spektru konfiguracija.

Posetioci sajma ISE 2016 takođe će prvi moći da vide najtanji video zid u ovoj industriji. Samsungov UHF-E ekran se odlikuje veoma tankim dizajnom okvira koji omogućava veoma male

 

dimenzije spojenih okvira (0,9 mm na gornjoj i levoj strani, 0,5 mm na donjoj i desnoj strani), što zadržava pažnju gledalaca na sadržaju koji se prikazuje, umesto na samom ekranu. Opremljen istim komponentama za trajnost i prikaz boje kojima su se odlikovali i njegovi prethodnici, UHF-E video zid predstavlja elegantnu, privlačnu alternativu za neometano prikazivanje sadržaja u najvećem broju okruženja u zatvorenim prostorijama.

Dizajnirani za korporativna okruženja, kontrolne sobe i okruženja namenjena komunikaciji sa klijentima, Samsungovi unutrašnji SMART LED ekrani odlikuju se vrhunskim diodama i kompozicijama u kojima je moguće prilagoditi veličinu piksela u opsegu od 1,5 mm do 2,5 mm, što omogućava neometanu vidljivost dok istovremeno odgovara na specifične operativne potrebe korisnika. U kombinaciji sa elementima dizajna koji dovode do istog dubokog kontrasta, realističnog kvaliteta slike i doslednosti prikaza boja, asortiman LED ekrana nudi korisnicima dodatnu prednost kako bi se istakli u često pretrpanim okruženjima u zatvorenom prostoru. Ovi ekrani zahtevaju i manje održavanje u odnosu na stare tehnologije za učionice i sale za sastanke. Umesto projektora i analognih tabli, Samsungovi LED ekrani objedinjuju veći broj delova opreme u jedno rešenje za prikaz sadržaja.

Kroz izložbu “Prodavnice iz budućnosti“, Samsung će posetiocima ISE sajma omogućiti da vide kako će novi interaktivni i senzorni ekrani dovesti do bolje animacije potrošača. Samsungov ekran na ogledalu ML55E i transparentni OLED ekran TO55F mogu da se koriste i za promotivne, kao i za poruke dobrodošlice. Oni takođe mogu da funkcionišu kao virtuelni katalog dodataka i proizvoda. U svetu mode i kozmetike, kupci mogu da koriste ogledalo da bi videli digitalni prikaz kako bi neki proizvod izgledao, što će ih bolje informisati i time im olakšati odluku o kupovini.