Kompanija Samsung Electronics najavila je nove LEVEL U bežične Bluetooth slušalice, koje će na tržište Srbije biti dostupne od septembra. Ove slušalice donose najbolji kvalitet zvuka u svojoj klasi, a odlikuju se modernim, ergonomskim dizajnom i udobnošću pri nošenju. Baterije ovih slušalica traju dugo, a uređaj je odličan i za aplikacije koje pretvaraju tekst u govor (Text-To-Speech, TTS).

level-u

“Ove slušalice su veoma neobične, jer smo identifikovali suštinski nov način za unapređenje iskustava upotrebe uređaja u pokretu; analizirali smo šta je ljudima zaista potrebno i razvili smo novi LEVEL U”, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga Samsungove Divizije za IT i mobilne uređaje. “LEVEL U kombinuje modu, udobnost i performanse sa najnovijim bežičnim Bluetooth mogućnostima; ovo su slušalice sa mikrofonom koje je zaista lako koristiti i naši klijenti će u njima uživati”.

 

Dostupne u više živih boja, uključujući plavo-crnu, belu, zlatnu i plavu, LEVEL U mogu se uklopiti u bilo koji stil. Sa težinom od samo 33 grama, mekim, fleksibilnim spojevima i ergonomskim, podesivim dizajnom okovratnika, ove slušačice donose sigurnost i udobnost pri nošenju. LEVEL U se takođe odlikuje serijom ugrađenih, blago reljefnih kontrolnih tastera koji korisnicima omogućavaju da podese jačinu zvuka, pauziraju, puste ili preskoče pesmu, čak i kada su u pokretu. Ergonomski dizajn slušalica omogućava eliminaciju zvukova iz okoline što je odlika slušalica koje se nose u ušima (“bubica“), sa udobnošću nošenja klasičnih slušalica, čak i kada se koriste u dužem vremenskom periodu. Magnetski vrhovi LEVEL U slušalica mogu da se spoje, čime ove slušalice postaju urednije i lakše za nošenje kada nisu u upotrebi.

 

Koristeći Samsungove najnovije mobilne i audio tehnologije, LEVEL U imaju dva mikrofona. Jedan sakuplja buku iz okruženja korisnika, dok drugi hvata glas; slušalice zatim filtriraju okolnu buku i sagovorniku šalju kristalno čist audio signal. LEVEL U takođe donosi optimalno iskustvo slušanja audio sadržaja, zahvaljujući tehnologijama za smanjenje buke i odjeka i 12 mm dinamičkim drajverima koji obezbeđuju bogatiji bas i bolje uravnotežen zvuk. Zahvaljujući Bluetooth 4.1 i apt-X kodecima, korisnici mogu da uživaju u visokokvalitetnom audio zvuku CD kvaliteta bez dosadnog petljanja sa žicama.

 

Kroz Samsungovu LEVEL aplikaciju koju je moguće preuzeti, ove slušalice obaveštavaju korisnika o propuštenim pozivima, alarmima, zakazanim događajima i preostalom trajanju baterije, zahvaljujući funkciji pretvaranja teksta u govor (TTS), vibracionim obaveštenjima i interaktivnoj ikoni na ekranu. Sa univerzalnim petoigličnim priključkom za punjenje i autonomijom baterija od 10 sati slušanja audio sadržaja, 11 sati razgovora i 500 sati u stend-baj režimu, LEVEL U se uklapa u životni stil ljudi. To su slušalice sa mikrofonom koje donose istinski povezan životni stil i veću slobodu svima, svuda.