Samsung Galaxy S6 edge Plus

Samsung je nagrađen za Galaxy S6 edge i Gear S2 na Svetskom kongresu mobilne tehnologije (Mobile World Congress) 2016. Kao lider u inovacijama u svetu mobilnih uređaja, Samsung nastavlja da pomera granice hardvera, softvera i servisa, stvarajući uređaje koji pomažu korisnicima da iz života izvuku više.

Galaxy S6 Edge Iron Man
Galaxy S6 Edge Iron Man

Kao potvrda Samsungovih stalnih napora ka postizanju izvrsnog dizajna i funkcije, Gear S2 je imenovan za “Najbolji povezani elektronski uređaj široke potrošnje” u kategoriji “Najbolji mobilni telefoni i drugi mobilni uređaji”. Ovom nagradom odato je priznanje uređaju Gear S2 za njegov svestrani kružni dizajn i intuitivnu funkcionalnost, koja obezbeđuje komfor i uživanje pri upotrebi.

 

Samsung Galaxy S6 edge takođe je dobio nagradu “Najbolji pametni telefon u 2015″, kao priznanje za njegov funkcionalni dizajn i komfornu, pouzdanu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu.

 

“Počastvovani smo što smo dobili priznanje za našu tehnologiju, vodeću u ovoj industriji”, izjavio je DJ Koh, predsednik mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung. “Mi u Samsungu ćemo ostati potpuno posvećeni obezbeđivanju mobilnih uređaja koji su inspirisani potrošačima i čvrsto oslonjeni na našu predanost napretku i inovacijama“ – rekao je Koh.