Samsung i poznati italijanski dizajner Alessandro Mendini najavili su niz ekskluzivnih dodataka za najnoviji pametni sat Samsung Gear S2. Samsung Gear S2 je okruglog dizajna sa prilagodljvim kaišem, za još intuitivnije i udobnije korisničko mobilno iskustvo. Saradnja između Samsunga i ovog dizajnera rezultiraće brojnim dodacima, koji će omogućiti korisnicima Gear S2 sata njegovu personalizaciju.

– Zato što se pametni satovi nose na ručnom zglobu, vidljivi su svakome i predstavljaju još ličnije iskustvo u poređenju s pametnim telefonom – izjavila je Younghee Lee, izvršna potpredsednica globalnog marketinga IT&Mobile divizije u Samsung Electronicsu i dodala – Partnerstvo s Alessandrom Mendinijem na dizajnu ekskluzivnih brojčanika i kaiševa za Samsung Gear S2 deo je naše predanosti da korisnicima pružimo više mogućnosti kako bi im pomogli u izražavanju ličnog stila.

samsung-gear-2

Alessandro Mendini imao je važnu ulogu u razvoju savremenog italijanskog dizajna i prepoznat je po kombinovanju različitih kultura i senzibiliteta kako bi pomerio granice dizajna i odbacio standardne pojmove funkcije. Ova filozofija dizajna usklađena je sa Samsungovim pristupom kreiranju prenosivih uređaja koji redefinišu kulturu mobilne komunikacije kroz funkcionalno, elegantno i personalizovano iskustvo. Jedan od Samsungovih glavnih dizajnera za kućište Mr. Time by Apposter blisko je sarađivao sa dizajnerom Alessandrom Mendinijem na integraciji njegovog dizajna s pametnim satom Gear S2.

– Smatram da je ručni sat jedan od najvrednijih i najpreciznijih uređaja koje je čovečanstvo ikad napravilo i Samsung je ponovo uspešno predstavio ovaj uređaj na način koji odgovara zahtevima današnjeg tehnološki usmerenog sveta – izjavio je Alessandro Mendini i dodao – Bilo je ovo nadasve zabavno iskustvo saradnje s globalnim liderom u mobilnoj industriji u stvaranju nečega što spaja dizajn tradicionalnog sata s digitalnim svetom i donosi potpuno jedinstveno iskustvo dizajniranja koje će sigurno postati mobilna budućnost.

Pametni sat Samsung Gear S2 zadržava estetsku funkcionalnost ručnog sata sa kućištem koje će korisnika učiniti povezanim i tačnim, zahvaljujući životnom veku baterije koja traje dva do tri dana. S jedinstvenim kućištima u boji i tankim, elegantnim kaiševima, ekskluzivno dizajnirana kolekcija Alessandra Mendinija za pametni sat Samsung Gear S2 osigurava svakom korisniku kreiranje jedinstvenog ličnog stila.

 

Ekskluzivna kolekcija dodataka za pametni sat Gear S2 biće dostupna prilikom predstavljanja uređaja.