SAP

SAP SE (NYSE: SAP) pokreće HR Transformation Challenge, inovativno takmičenje za lidere u HR-u u Centralnoj i Istočnoj Evropi. HR Transformation Challenge namenjen je organizacijama i pojedincima u regionu koji su razvili i implementirali kreativne i inovativne pristupe u HR-u i koji su doveli do znatnog poboljšanja poslovanja.

 

U vremenu digitalizacije poslovanja, takmičenje HR Transformation Challenge pravi je izbor za vas. Za izazov ste spremni ukoliko i na jedno od sledećih pitanja odgovorite potvrdno:

  • Da li ste HR lider koji se susreće sa izazovima u pronalaženju talenata, učenju, regrutaciji i stalno razvijate nove pristupe za suočavanje sa njima?
  • Da li je vaš HR spreman za digitalnu ekonomiju i digitalne generacije?

Digitalna transformacije nije puko obezbeđivanje zaposlenima najmodernije tehnologije da svoj posao obavljaju brže. Reč je o povezanosti i zameni ručnog ili administrativnog posla efikasnim i automatizovanim procesima koji nam omogućavaju da se fokusiramo na važnija pitanja, kao što je strategija ili nove ideje.

Kompanije koje su spremne za digitalnu ekonomiju u mogućnosti su da brzo pronađu i zaposle kvalitetne kadrove i kulturu kompanije prilagode poslovnim strategijama. Potrebno je da se HR okrene cloud rešenjima koja su prilika za standardizaciju i pojednostavljenje HR procesa, a ujedno smanjuju troškove i posredno povećavaju zadovoljstvo zaposlenih.

Kako bismo otkrili inovaciju u najizazovnijim oblastima upravljanja ljudskim resursima, SAP je lansirao HR Transformation Challenge, inovativno takmičenje za HR lidere Centralne i Istočne Evrope, uz SAP SuccessFactors  koji je lider među HR rešenjima. HR Transformation Challenge namenjen je organizacijama i pojedincima koji su u HR oblasti poslovanja razvili i implementirali kreativne pristupe sa uticajem na sveukupno poboljšanje poslovanja.

 

Zašto biste se pridružili ovom takmičenju?

Učesnici koji podele najbolju HR praksu, ostvareni poslovni uticaj ili uspešnu priču o transformaciji do 30. septembra imaće priliku da prošire svoje znanje i podele ga sa kolegama iz regiona. Takođe, o njihovom uspehu govoriće se na SimpleTalent portalima širom regije i kanalima konferencije SuccesConnect. Najboljim HR timovima biće dodeljene ulaznice za vodeću HR konferenciju SuccessConnect, koja će biti održana 28. i 29. novembra u Beču.

Konferencija će omogućiti digitalno putovanje, informacije o pojednostavljenu HR operacija, angažovanju zaposlenih, regrutaciji, razvoju kadrova, povraćaju investicija i mnogim drugim HR temama. Finalisti izazova imaće mogućnost da osvoje glavnu nagradu, trening sa Koenom Gonisenom (Koen Gonnissen) koji je bio trener teniserke Kim Clijsters i holandskog teniskog tima, edukator u INSTEAS (European Institute for Business Administration) i internacionalno je prepoznat kao Executive Coach&Trener, a koji će na licu mesta obezbediti trening pobedničkom timu ili čitavoj kompaniji. Pobednik će biti proglašen tokom konferencije SuccessConnect u Beču.

 

Prijava i izbor pobednika

Tokom prijavljivanja izaberite jednu od četiri kategorije:

  • HR Transformation
  • Development and Succession
  • Learning Initiatives that Impact Business
  • Recruiting Top Talent.

Prijave će razmotriti komisija stručnjaka na osnovu sledećih kriterijuma: inovacije i kreativnosti u pristupu, na osnovu dokaza o pozitivnom uticaju na poslovanje koji je u direktnoj vezi sa inicijativom ili na osnovu procesa koji su poboljšani zahvaljujući inicijativi, kao i prema težini i značaju problema na koji se inicijativa odnosila.

 

Da li ste spremni? Aplicirajte online, do 30. septembra 2016. godine i spremite se za profesionalno i uzbudljivo putovanje!