SAP

Kompanija SAP, tržišni lider u oblasti poslovnog aplikativnog softvera najavila je danas najveću godišnju konferenciju za korisnike – SAP Forum Beograd, koja će se održati 12. oktobra 2016. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

 

Tokom jednodnevnog događaja, pod sloganom „Reimagine Business for the Digital Economy“, lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja, panel i studije slučaja SAP korisnika pokušati da odgovore na pitanje kako biti uspešan u svetu digitalne ekonomije i kako prevazići tekuće izazove u poslovanja.

 

Seriju predavanja na ovogodišnjoj konferenciji, SAP Forum Beograd, započeće Predrag Ćirković generalni direktor SAP West Balkans, a zatim će Simon Kaluža, direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu, razgovarati sa pobednicama prošlogodišnjeg SAP HCP Challenge takmičenja na kome su učesnici svoje ideje pretočili u rešenja, na SAP HANA Cloud platformi, koja se već koriste. Nakon toga će na multimedijalni način SAP prikazati kako uz SAP SuccessFactors Recruting možete da zaposlite talente u kompaniji i za poslovanje iskoristite SAP Hybris rešenja (SAP Hybris Marketing, C4C).

 

Veoma važan segment biće posvećen SAP korisnicima, Telekomu Srbija i Agrokoru, gde će oni kroz studije slučaja prikazati SAP rešenja koja su koristili za transformaciju sopstvenog poslovanja.

 

Posebno zanimljivo predavanje će održati Sami Sokker, profesor za komunikacije i marketing, konsultant, motivacioni govornik na mnogim konferencijama koji poseduje izvanredno teoretsko i praktično znanje. Ključne tema njegovog predavanja je poslovni i lični razvoj u doba digitalizacije. Kroz humor i oštre komentare inspirisao je mnoge ljude da naprave pozitivne promene u svojim karijerama, ali i životima uopšte.

 

SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i obuhvata niz događaja koji se održavaju na različitim lokacijama širom sveta, od Pariza, Moskve, Čikaga, Singapura do Beograda.

 

Detaljnu agendu ovogodišnjeg SAP Foruma, kao i informacije o predavanjima možete pronaći na sajtu http://events.sap.com/rs/sap-forum-belgrade-2016/sr.