Moderno poslovanje zahteva moderan alat. BeotelNet, kao kompanija koja pruža adekvatnu uslugu svojim klijentima i partnerima, u saradnji sa kompanijom Microsoft predstavlja novu ponudu koja kombinuje Office 365 sa internet servisima, kao što su direktan pristup internetu, hosting, virtuelni ili namenski serveri, i registracija domena.

Uz Office 365 ste u mogućnosti da rukovodite preduzećem na lakši način i obavljate posao sa bilo kog mesta i sa više različitih uređaja, dok BeotelNetovi servisi pružaju adekvatan pristup i prisustvo na internetu. Pored standardnih aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, Office 365 uključuje i set veb servisa koji podižu produktivnost zaposlenih.

“Veoma smo ponosni na novu ponudu kreiranu u saradnji sa kompanijom Microsoft, koja obuhvata sve alate potrebne preduzeću da posluje u savremenom svetu”, izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta. “Kombinacijom BeotelNetovih internet servisa sa Office 365 paketom firme dobijaju ‘all-in-one’ rešenje za uspešno poslovanje.”

BeotelNet nudi Office 365 kroz tri različite ponude: Office 365 + Windows server (virtuelni ili namenski), Office 365 + BizConnect paket, i samo Office 365. U prvom slučaju korisnik je u mogućnosti da sam izabere konfiguraciju, Windows verziju, i eventualno doda Microsoft SQL Server. Pomenuti BizConnect paketi uključuju internet pristup, hosting, registraciju domena, i fiksne telefonske linije.

Office 365 je dostupan u tri verzije – Business Essentials, Business i Business Premium. Sve tri verzije uključuju 1TB prostora na OneDrive for Business servisu i onlajn pristup Office aplikacijama kao što su Word Online, Excel Online i PowerPoint Online. Takođe, tu je i mogućnost pristupa dokumentima, tabelama i prezentacijama sa mobilnih i tablet uređaja.

Za razliku od svojih prethodnika, Office 365 se licencira po korisniku a ne po uređaju, omogućavajući pojedinačnom korisniku pristup sa pet različitih kompjutera. Takođe, verzije Business i Business Premium uključuju i profesionalni email servis (Microsoft Exchange), alate za kolaboraciju (Microsoft SharePoint i Yammer), i HD video konferencije (Skype for Business).

“Office 365 uključuje set alata za poslovnu produktivnost, koji pružaju mogućnost rada sa bilo koje lokacije, na bilo kom uređaju i u bilo kom trenutku. Uz Office 365 korisnici uvek imaju pristup najnovijim verzijama proizvoda, a uz određene Office 365 pakete takođe imaju mogućnost korišćenja poznatih Office aplikacija na svojim računarima i kada nemaju pristup Internetu”, izjavila je Danijela Zečević,

office365

Microsoft Produkt Marketing Menadžer za Južni Balkan. “Uz dodatne servise koje uključuje, Office 365 pomaže kompanijama da budu produktivne, ostvare značajne uštede u radu i ostanu konkurentne na tržištu”.

BeotelNetova Office 365 ponuda omogućava malim, srednjim ali i velikim preduzećima da autsorsuju deo svojih IT potreba i pritom uštede, bez kapitalnih ulaganja.