SBB

SBB nastavlja prazničnu tradiciju i za sve korinike od danas otključava dodatne kanale i Video klub sa preko 19.000 naslova, a uz to su im obezbedili i posebno iznenađenje.

Do 12. januara možete da uživate u svim dodatnim kanalima i bogatom filmskom i serijskom programu, a pored toga potpuno besplatno možete da aktivirate i HBO Premium paket putem MojSBB naloga ili aplikacije. U HBO Premium paketu čekaju vas HBO i Cinemax kanali, kao i HBO GO i HBO OD usluge i najpopularnije serije i filmovi.

Pravo je vreme da obradujete sebe i svoje voljene i zato smo vam, u saradnji sa shoppster.com, obezbedili i vaučer u iznosu od 2.000 dinara. Vaučer možete iskoristiti od 11. do 31. decembra prilikom kupovine na shoppster.com u iznosu od 8.000 dinara i više, bez uračunatih troškova dostave. Sve što je potrebno je da se registrujete na shoppster.com podacima sa MojSBB naloga i prilikom kupovine unesete kod SBB-NG. Na taj način vaš račun će biti umanjen za 2.000 dinara.

Svi dodatni TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz Zadruga paketa koji nisu sastavni deo promocije. Praznična TV čarolija u Vašem domu može da počne.