Privredna komora Beograda, nakon uspešnih meetup-ova u domenu aktuelnih tehnologija – Internet of things i Augmented Reality, ostvarenih u saradnji sa Dunav.Net kompanijom, poziva sve zainteresovane da učestvuju na ovogodišnjoj 10. po redu letnjoj školi IOT, koja će se održati od 30. avgusta do 04. septembra 2015. godine, u Beogradu pod nazivom SenZations 2015 – 10th Summer School on IoT and Applications.

Ovo je prilika da svi zainteresovani za ovu oblast, saznaju šta evropski projekti rade u ovom domenu, šta se radi u ovoj oblasti širom sveta, šta se može očekivati od kombinacije aktuelnih tehnologija – IoT i Augmented Reality, upoznaju vrhunske stručnjake, naučnike i ljude sa kojima mogu ostvariti saradnju.

 

Učesnici dolaze iz svih krajeva sveta, okupiće se studenati, profesori, pasionirani predstavnici i uvažavaoci struke. Poslednjeg dana škole, 04.09.2015. koji je otvoren za javnost, biće održana prezentacija aplikacija kreiranih od strane timova, praktična predavanja Stvaranje start-up: investicije, uz završni koktel i dodelu nagrada najboljim rešenjima.
Datljinije informacije i kompletan program dostupan je na http://www.senzations.net