neunistivi

Za sve ljubitelje akcije i opasnih poslova Discovery kanal je pripremio novu seriju pod nazivom „Neuništivi” čija premijera je zakazana za petak 7. septembar u 20:00.  Domaćin ovog serijala je Tim Kenedi – žestok momak, rendžer i američki vojnik koji je služio vojsku u Iraku, Avganistanu i na drugim lokacijama širom sveta. On je takođe vredan i posvećen majstor borilačkih veština, koji u ovoj seriji u centar pažnje stavlja radnike koji se bave najtežim poslovima u zemlji, provodeći dan u njihovoj ulozi.

Svakog dana veliki broj muškaraca i žena širom SAD obavljaju najrizičnije poslove. Tim je spreman da se okuša u njihovim radnim zadacima. Bilo da je reč o pokretanju lavine uz pomoć eksploziva, o odbrani kauboja od bikova teških 900kg ili putovanju u pustinju Mohave kako bi testirao granice savremene avijacije, Tim predano radi sa najvećim stručnjacima u svojim oblastima kako bi video šta je sve potrebno da bi se obavljali neki od najopasnijih poslova na svetu, gde i najmanja greška može biti smrtonosna.

Na kraju svake obuke Tim će sve što je naučio staviti na probu da vidi da li ima ono što je potrebno kako bi obavljao poslove koje ovi hrabri muškarci i žene rade svakodnevno. Bez obzira na ishod, Tim sa obuka izlazi sa još većim poštovanjem prema ljudima koji svoj život stavljaju na kocku svaki dan.

Serijal „Neuništivi” za Discovery je producirala kuća Karga 7 Pictures. Glavni producenti za Karga 7 Pictures su Sara Veterbi, Emre Sahin, Keli MekFerson, Džejson Vulf i Kris Brej. Glavni producent za Discovery kanal je Ras MekKarol.