Siemens

U okviru osmog po redu Sajma voda koji se održava u beogradskom Belexpocentru od 16. do 18. novembra 2016. godine, kompanija Siemens d.o.o. Beograd predstaviće najnovija tehnološka rešenja i usluge iz ove oblasti. Kao deo jedne od vodećih svetskih kompanija u sferi inovacija na tržištu vode i upravljanja otpadnim vodama, Siemens će u okviru sajma predstaviti nove trendove u kontroli kvaliteta pitke vode, otpadne vode i vode u procesu.

Inženjeri kompanije Siemens d.o.o. Beograd predstavili su savremenu elektro opremu koja je predviđena za primenu u oblasti vodovodnih i kanalizacionih sistema kao i rešenja namenjena za projekte u vodoprivredi kao što su transport i obrada otpadnih voda i tretman pijaće vode.

Siemens d.o.o. Beograd sa više od dve decenije uspešnog rada i tradicijom dužom od jednog veka predstavlja neizostavan faktor razvoja Srbije u svim fazama njenog industrijskog napretka. Siemens-ova divizija Procesne industrije i pogoni je vodeći svetski snabdevač industrijskih klijenata inovativnim i ekološkim proizvodima i rešenjima, čiji sveobuhvatni portfolio usluga i podrške pokriva sve aspekte automatizacije i pogonske tehnologije, kao i svaku fazu životnog veka instaliranih mašina i postrojenja. Naša rešenja za tretman voda u industrijskim i komunalnim postrojenjima omogućavaju ispunjenje ekonomskih i ekoloških ciljeva naših kupaca. Proizvodi i usluge projektovani su po standardima održivog razvoja i istovremeno su kreirani tako da brinu o zaštiti životne sredine i odgovaraju na rastuće zahteve za kvalitetnom pijaćom vodom.

Sajam je na jednom mestu okupio proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.