siemens

Kompanija Siemens sa ponosom najavljuje održavanje prvog regionalnog novinarskog takmičenja – Siemens CEE Press Award 2016. Nakon uspešno realizovanih pet ciklusa u Srbiji, Siemens Press Award će se po prvi put održati u regionu centralne i istočne Evrope, i to u čak 10 zemalja, što ovom takmičenju daje dodatni značaj i čini ga jednim od najvećih i najprestižnijih konkursa za novinare u ovom delu Evrope.

 

Svi zainteresovani novinari mogu uzeti učešće u regionalnom takmičenju slanjem svojih autorskih radova na temu“Inteligentna infrastruktura”. Takmičenje je otvoreno za novinarske radove objavljene u periodu od 1. septembra 2015. do 1. septembra 2016. godine, pod jednakim uslovima za sve tekstove u štampanim medijima, izveštaje agencijskih novinara, kao i za priloge emitovane u elektronskim medijima, na portalima, televiziji i radiju. Tri pobednika iz svake zemlje učestvovaće u finalu takmičenja u Beču, gde će na gala večernjem događaju biti odabrana tri najbolja regionalna novinarska rada.

Siemens poziva sve zainteresovane novinare da pošalju svoje autorske radove na adresu Siemens d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd, ili da se prijave online na: http://www.siemens.rs/PressAward/prijava.php.

Rok za podnošenje svih prijava je 1. septembar 2016. godine.  Više informacija možete naći u saopštenju u prilogu.

Uključite se u najveće novinarsko takmičenje u regionu centralne i istočne Evrope!